Vierailija

On ihan normaali töissäkäyvä mies. Mutta ottaa kaiken negatiivisen helposti itseensä. Esim. makaronilaatikkonsa ei ole yhtä hyvää kuin äitinsä, tai töissä käskettiin tekemään joku juttu uusiksi. Ehdotin miehelle terapiaa, mutta ei kuulemma halua viedä aikaa "oikeilta terapian tarvitsijoilta". Miten saisin miehen houkuteltua terapiaan? Saisi purettua noita negatiivisia ajatuksiaan ja ehkä löytää sen kipinän itsetunnon parantamiseen. On sanonut, että on ollut huono itsetunto lapsuudesta saakka ja "hoitaa" sitä niin, että välttelee tilanteita, missä voisi vähääkään epäonnistua.

Ja ennen kuin joku tulee kommentoimaan minun pirttihirmuudestani: se on hieman parantunut siitä kun tapasimme. Esim. miehen ruokalista koostui 5 eri ruuasta, jotka tiesi osaavansa kokata, ja nyt välillä innolla kokeilee uusiakin ruokia (vaikka epäonnistuessa menee taas mieli matalaksi). Kannustan kyllä miestä kokeilemaan kaikkea uutta, mutta on se välillä rasittavaa kuunnella miten mies on omasta mielestään taas paska ja huono, kun unohti ostaa maitoa kaupasta.

Kommentit (4)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Houkuteltua? Käsket sen sinne.

Käskisin jos mies sillä toimisi. Kyseessä kumminkin aikuinen mies niin ei voi pakottaakkaan. Ja jos varaisin ajan niin todennäköisesti jättäisi käyttämättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla