Vierailija

Miten jatkossa? Toisaalta en halua lapselle sanoa, että joku vaate olisi liian lapsellinen, mutta en myöskään haluaisi käskeä käyttämään jotain, jota muut ei käytä.

Kommentit (4)

Vierailija

Useimmat eivät noita enää koulussa käytä. Kokohaalari ja kurahousut voi olla vielä ok kotipihalla, mutta koulussa ne ovat epäkäytännölliset. Kypärämyssy menee vielä alkuperäisessä käytössä eli kypärän alla luistellessa ja lasketellessa, mutta ei muuten. Suosittelen, että hankitte ensi kaudeksi koululaiselle kaksiosaisen talviasun ja ihan normaalin pipon.

Vierailija

Meillä ainakin ekaluokkalainen nimenomaan vielä halusi talvella pitää haalaria koulussa, koska on kuulemma nopeampi vetää päälle ja riisua, kuin housut ja takki. Oli ainoa luokallaan, joka käytti haalaria, mutta toi nyt onkin tollanen oman tiensä kulkija muutenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Riippuu varmaan siitä, mitä lapsi tekee, millainen piha on jne. Kun etelän talvi oli tällainen kuin oli ja talon piha menee märällä helposti sotkevaksi kuraksi, niin kyllä meillä oli käytännössä pakko jatkaa talvi ja kevät pihahommissa kurahousulinjalla, vaikka tyttö on "jo" tokalla. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla