Vierailija

Voi että ottaa päähän tollanen käytös! Mun tytär pääsi Helsinkiin yliopistoon ja pitäisi kämppä löytää. Miehen veljellä on jonkin verran sijoitusasuntoja ja keskustassa olisi ollut nyt vapaana yksi kämppä. Mutta ei suostu vuokraamaan! Ihan olisi tyttö maksanut kyllä, ei tarvitse vastikkeen hinnalla vuokrata. Aika kohtuutonta mun mielestä. Mies ei tee mitään eikä ala ”anella” veljeltään asuntoa. Harmittaa tytön puolesta tosi paljon!

Sivut

Kommentit (60)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olet ääliö. Hänellä on täysin omat kuvionsa vuokrauksen kanssa eikä hän todellakaan halua siihen ketään sukulaista. Kasva aikuiseksi.

Vierailija

Tytöllä ei kuitenkaan ole varaa maksaa täyttä vuokraa, sen huomaa ap:n sanavalinnoista. "Ei olisi tarvinnut ihan pelkän vastikkeen hinnalla vuokrata".

Senkö takia tyttö haki Helsinkiin opiskelemaan kun luotitte siihen, että sukulainen vuokraa tytölle asunnon pilkkahinnalla keskustasta? Aika röyhkeä kuvitelma.

Vierailija

En minäkään vuokraisi sukulaiselle. Miten vaadit tutulta korjausmaksuja lommoista tai särkyneistä koneista tai edes takuuvuokraa kolmelta kuukaudelta?

Vierailija

Siis miten niin miehen veljellä olisi asunto siellä? Asunto joko on tai ei ole, konditionaali kertoo siitä, että eipä välttämättä olekaan.

Vierailija

Sukulaistytöltä ei kehtaa pyytää riistovuokraa ym. Oikeasti tuo on järkevä ratkaisu, jos miehen veli haluaa tehdä bisnestä. Silloin on parempi olla sotkematta sukulaisia asiaan. Hän tekee palveluksen kieltäytymällä.

Vierailija

Sitäpaitsi tyttö olisi tietysti järjestänyt äänekkäitä bileitä asunnossa kuvitellessaan asunnon olevan "melkein kuin oma" kun sen omistaa sukulainen, ja kuvitellut ettei sukulainen uskalla irtisanoa sukulaista. Varmasti olisi asuntoon tullut myös vaurioita, jos tytön äitikin on noin röyhkeästi käyttämässä sukulaisuutta hyväksi.

Todella harva opiskelija asuu Helsingin keskustassa muualla kuin HOASin asunnossa. Siitä vaan HOASille jonottamaan asuntoa Helsingin keskustasta, siihen teidän rahat korkeintaan riittää. Tytön kannattaa jo varautua asumaan soluasunnossa jossakin Vantaalla ja kulkemaan julkisilla keskustaan.

Vierailija

Jospa teillä ei esim. kodinhoito ole kunnossa ja tietää, että jälkikasvunne ei tule myöskään huolehtimaan asunnon kunnosta, kun ei ole kotona opetettu. Ei halua riitoihin sukulaisten kanssa. En minäkään sukulaiselle vuokrais, koska sitten seuraavaksi alkaakin "eikö voisi nyt maksuissa joustaa, kun on tiukkaa, sukuahan ollaan..." -itku.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla