Vierailija
Poiminta

Banaania, säilykepersikkaa ja mitä muuta..?

Sivut

Kommentit (280)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Banaania, säilykepersikkaa, hilloa - mitä kaikkea silloin olikaan tarjolla. Päälle kermaa veitsellä levitettynä ja joko hedelmiä tai karkkeja. Kakkupohja sokerikakkua ja yleensä olivat liian kosteita. Innovatiivisimmat täyttäjät osasivat jo silloin käyttää itse tehtyä vaniljakastiketta tai kermarahkaseosta kakun välissä.

Vierailija

Banaanikakku on paras edelleen. Mutta banaania ja persikkaa väliin ja kermavaahto levitetään, ei pursoteta. päälle säilykepersikkakoristeet. Viipaleet leikataan viuhkoiksi. Säilykekirsikkat sopii lisäksi. Mielummin vihreäksi värjättyjä. Suklaasta höylättyjä lastuja laitetaan kakkun reunoille ympäriinsä. Siinä on tyyliä.

Vierailija

Puistattavin kasarikakku oli se jokaisesta konditoriasta löytynyt mauton kakku, 

jossa oli säilykehedelmiä päällisenä ja sellainen keltaruskea kiille päällä. Olikohan sokeriton? 

Vierailija

Appelsiinimarmeladi ja kermavaahto täytteeksi, kostutus keltaisella jaffalla. Päälle reilusti kermavaahtoa, säilykehedelmiä ja nonparelleja.

Silloin kermavaahto vielä pysyi vaahtona kakussa eikä sulanut niin kuin nykykermat.

Vierailija

No siihenhän tulee tietenkin sokerikakkupohja( aineet mittaat lasi menetelmällä), kostutat pohjan kotitekoisella mehulla. Väliin tulee banaania, kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Kuorrutat kakun kermavaahdolla ja koristelet tursottamalla sekä puolikkailla mansikoilla/ purkki persikoilla/mandariineilla

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Banaanikakku on paras edelleen. Mutta banaania ja persikkaa väliin ja kermavaahto levitetään, ei pursoteta. päälle säilykepersikkakoristeet. Viipaleet leikataan viuhkoiksi. Säilykekirsikkat sopii lisäksi. Mielummin vihreäksi värjättyjä. Suklaasta höylättyjä lastuja laitetaan kakkun reunoille ympäriinsä. Siinä on tyyliä.
Tää on tosi tuttu kakku. Just tämmösiä meillä tehtiin silloin kasarilla.

Vierailija

Sokerikakkupohja leikataan kolmeen osaan, kostutus laimennetulla sokeroidulla sitruunamehulla, väliin kermavaahtoa, mansikkahilloa ja banaania, sokerilla makeutettu kermavaahtokuorrutus, päälle mandariinilohkoja ja suklaanappeja, ehkä vielä nonparelleja.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla