Vierailija

Tilanne on kehkeytynyt todella pahaksi.

Tämä parikymppinen nainen käy roskiksia läpi monta kertaa päivässä, ja jos joku lasi pullo tai säilyke tölkki on väärässä roskiksessa, hän laittaa ne kyseisen asukkaan oven eteen ”muistutuksena”. Väärässä roskiksessa olevat Lehdet ja muut paperit hän tunkee takaisin asukkaan postilaatikkoon.

Minun pistilaatikosta löytyi mm sanomalehti, joka oli koiran pennun pissialustana. Minusta se ei kuulu paperin kierrätykseen.

Koska tämä nainen asuu ihan roskakatoksen vieressä, hän näkee keittiön ikkunastaan kun joku käy roskiksilla. Sitten hän kipittää katsomaan onko lajiteltu oikein. Sitten pimeällä hän vien väärin lajitellut roskat adukkaan oven taakse.

Hän jättää myös asukkaan nimellä lappuja, joissa syyttää mm auton pysäköinnistä tyhjäkäynnistä tms. Me ollaan miehen kanssa jo aika iäkkäitä ja pidetään autoa tiellä portin edessä, missä ei ole mitään pysäköintirajoituksia. Se ei tälle kyttääjälle sovi.

Isännöitsijä ja hallituksen puheenjohtaja ovat heikkoja raukkoja ja pelkäävät tätä naista, joka uhkailee mm kampanjalla netissä isännöitsijätoimistoa vastaan ja syyttää ympäristörikoksista. Nsisen vuokranantajaa ei asia tunnu kiinnostavan, koska muuten on hyvä vuokralainen.

Miten tämän kyttäyksen ja kiusaamisen saa loppumaan? Pitääkö soittaa poliisille? Pelottaa kun mies kävi valittamassa naiselle hänen käytöksestä, nainen syytti kotirauhanrikkomisesta ja kunnianloukkauksesta ja ilmoitti poliisille. Eli nyt vissiin meitä pidetään pahantekijöinä.

Olen kiitollinen kaikesta neuvoista ym koska ollaan ihan epätoivoisia. Pitääkö meidän muuttaa?

Sivut

Kommentit (79)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ihan hauska "ympäristöasioista kiinnostuneet ovat maanisia hulluja" -trolli, annan 3/5 hyvästä yrityksestä.

No olisko sinulla neuvoa miten tässä tilanteessa pitäisi toimia?
Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Viet kaikki roskasi ovelleen tästedes, mukaan heippalappu "kun sinä osaat ja ymmärrät nämä kierrätysasiat niin hoidahan nämäkin, kiitti".

Vierailija

Pidätte portin edessä autoanne?

Kyllä pysäköinti on kielletty kulkuväylillä, ei pääse roska-autot, ambulanssit eikä paloautot paikalle ja teidän vuoksi joku voi jopa kuolla.

Tyhjäkäynti taitaa olla sallittu 2 vai oliko 5 minuuttia.

Vierailija

Jos tää tarina on tosi eikä viherprovo, niin suosittelen että te muut naapurit lyöttäydytte yhteen. Kirjatkaa ylös viherpiiperön teot, aika ja paikka. Allekirjoitatte yhdessä joukkovalituksen jonka toimitatte isännöitsijälle. Isännöitsijän on pakko tarttua toimeen ja jos ej tartu otatte yhteyttä isännöitsijäliittoon ja teette kantelun isännöitsijästä.

Vierailija

Tämmöisiäkin sekopäitä on, joten vastataan. Jutelkaa poliisin kanssa, ja ottakaa vaikka valokuva kun käy roskia läpi, mikäli mahdollista. Tietääkseni on laitonta penkoa toisen roskia, koska siellä voi olla vaikka mitä kirjepapereita joukossa.

Vierailija

Eihän portin eteen saa pysäköidä, vaikkei siinä erikseen kieltoa ole. Tämähän nyt on itsestään selvää. Kulkureitti on kulkureitti. Ja kulkureitille (etenkään portin eteen) ei pysäköidä. Varmaan vielä tukitte pelastustien tuossa samalla. Tyhjäkäynti on ihan yhtä lailla muuten kiellettyä. Ja mitä kierrätykseen tulee, niin kun teillä tuota aikaa varmasti iäkkäinä on, ja iäkkäälle tekee hyvää aktivoida niitä aivoja uusilla haasteilla, ettei muisti heikkene turhan nopeasti, niin ottakaapa tuosta oikein uusia haaste ja harrastus itsellenne, että opettelette kierrättämään oikein. Siinä kiittää luonto, naapurin kierrätyshullu ja teidän aivonne ja vireystilanne.

3/5 täältäkin hyvästä yrityksestä. Ensi kerralla vähän vähemmän läpinäkyvät stereotyypit tarinaan, niin voi pisteet nousta.

Vierailija

"... ja jos joku lasi pullo tai säilyke tölkki on väärässä roskiksessa, hän laittaa ne kyseisen asukkaan oven eteen ”muistutuksena”. Väärässä roskiksessa olevat Lehdet ja muut paperit hän tunkee takaisin asukkaan postilaatikkoon."

Poliisille vaan ilmoitusta, jos sattuu useamman kerran lyhyen ajan sisällä ja voitte osoittaa ko. henkilön olleen tekijänä. Kotirauhan rikkomista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pidätte portin edessä autoanne?

Kyllä pysäköinti on kielletty kulkuväylillä, ei pääse roska-autot, ambulanssit eikä paloautot paikalle ja teidän vuoksi joku voi jopa kuolla.

Tyhjäkäynti taitaa olla sallittu 2 vai oliko 5 minuuttia.

Niin tämä on rivitalo, se portti on tuommoinen rautaportti meidän aidassa, josta tullaan meidän asunnon etupihalle. Ei sitä kukaan muu käytä kuin me eikä siitä pääse autolla eikä ole takoitus mennäkään. Tiessä joka on taloyhtiön yksityistie on levennys aina portin kohdalla, mihin voi pysäköidä. On meillä autotallikin, mutta se on kaukana, kahden naapuririvitalon takana, yli 150 m matkaa. Kaikki on samaa taloyhtiötä.

Ollaan huonojalkaisia niin kiva jos pääsisi kotiportilta autoon.

Kiitos vaan kaikille neuvoista, mietitään soitetaanko poliisille. Isännöitsijää tää nainen on pelotellut niin ettei hän tee mitään. Ap

Vierailija

Voisitko viedä roskat yöllä niin että kierrätysntsi ei näe? Pidä huolta että joukossa ei ole mitään osoitteellista postia tms. josta selviää pussukan jättäjä.

Mun entisen asunnon taloyhtiössä oli tällainen mummeli. Roskien penkominen alkoi klo 05 ja erityisesti pullot kiinnostivat, koska niistä saa rahaa.
Täti ei sentään palauttanut roskia omistajilleen, mutta avasi kaikki pussit ja lajitteli. Tuhahteli aina siinä roskiksilla ihmisille, kun ei osata lajitella.
Minä nakkasin aina iloisesti roskapussin laatikkoon ja huikkasin mummelille, että ”löytyykö mitään mielenkiintoista” silmää iskien.
Nolo akka.

Vierailija

Laittakaa jotain todella haisevaa kaikkiin roskapusseihin. Alkakaa lisäksi kaikki käyttää samannäköisiä roskapusseja, älkääkä koskaan laittako pussiin mitään henkilötietoihin viittaavaakaan.

Vierailija

Kanankakka + hapansilakka + virtsa voisi olla hyvä kombo, sitä esimerkiksi muutaman pussin täydeltä. Ei varmasti avaa pussia enää toiseen kertaan.

Vierailija

No te silti pysäköitte väärin, joten on turha valittaa siitä, että tuo nainen valittaa asiasta. Typerää se on tuolta naiselta, mutta se ei ole vielä mitään häirintää. Te toimitte väärin.

Kierrätyksen kyttääminen on perseestä ja kuulostaa kyllä joltain mielenhäiriöltä. Ei ole oikein viedä roskia kenenkään oven taakse, vaikka ne olisikin lajiteltu väärin. Muiden asukkaiden kanssa yhteen lyöttäytyminen kuulostaa hyvältä idealta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla