Vierailija

Mä tykkäisin käyttää jotain päähinettä, kun pipokausi loppuu, mutta mitä? Lippistä käytän paljon ulkoillessa, tallilla ja tietynlaisten vaatteiden kanssa, mutta ei se kaikkeen tyyliin mene. Kesällä käytän joskus leveälieristä hattua, mutta ei sekään mene kaiken kanssa ja sen lisäksi on kokonsa takia hankala. Mun tyyli ei ole kovin naisellinen, joten sekin rajoittaa, mutta toisaalta en nyt sitä lippistäkään halua kaiken kanssa käyttää.

Millaista päähinettä sinä, päähineihminen, käytät tällä säällä?

Kommentit (7)

Vierailija

Lippistä lähinnä, juostessa ja tallilla tosin ;)

Omistan kyllä ihan siistejä hattujakin (esim. työtehtävissä ulkona on helpompi näyttää siistiltä hatun kanssa, kuulostaa ihan joltain Ascot-touhulta näin kirjoitettuna, mutta älä ajattele mitään hedelmäkori-lierihattuvirityksiä nyt..)

Keski-Euroopassa näkee enemmän ja siellä naisten arkihatut eivät juuri kiinnitä huomiota samalla tavalla kun täällä. Baskeritkin mielletään Suomessa mummopäähineiksi ja niistä tarjonta on kaksi tylsää citymarketmallia. Harmi.. Multa siis löytyy käytössä tällä hetkellä vaalea "herrainhattu", kapteeninlakin tapainen siistimpi koppalippis ja myös se baskeri. Tai oikeastaan kaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuntuu, että sellaiset "tavallisemmat" naisille sopivat päähineet ovat alunperin miestenhattuja, esim. fedora, pappalippis tai tää viime vuosina muodissa ollut kipparinhattu. Noista ei oikein mikään puhuttele mua, pappalippis ei oikein sovikaan mulle (lisäksi miehelläni on sellainen, ja me näytettäis vähän koomiselta yhdessä samanlaisissa hatuissa). Joku lierihattu varmaankin olisi hyvä, kun vain löytäis sopivan.

Ap

Vierailija

Mummo-vainaa käytti turbaanityylistä hopeanharmaata päähinettä, oli melkoinen näky. Olisi pitänyt pyytää se perinnöksi😂

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mummo-vainaa käytti turbaanityylistä hopeanharmaata päähinettä, oli melkoinen näky. Olisi pitänyt pyytää se perinnöksi😂

Ne on hienoja, mutta eivät ehkä sovi kevääseen! Tai kai se riippuu materiaalista, yleensä kai nuo turbaanityyppiset on neulottuja.

Ap

Vierailija

Sehän se ongelma on, valikoimaa on hirveän huonosti ja omat mieltymykset vaikuttaa vielä rajaavasti siihenkin vähään. Mulle taas ei passaa oikein mitkään leveälierisemmät, tosin niiden käytännöllisyyskin on vähän niin ja näin.

Japanilaisilla naisilla on muuten välillä kivoja hattuja, aika eleettömiä mutta samalla naisellisia olematta mitään övereitä (eli menee arkivaatetuksen kanssa). Tosin en tiedä, mistä he hattunsa ostelevat. Omaan silmääni ranskalaisten ja italialaisten naisten tyyli (hattuineen) miellyttää silmää, mutta siellä on kyllä nuo fedorat ainakin näkyneet viime vuosina..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat