Voiko sulatetun raa'an lihan pakastaa uudestaan kypsentämisen jälkeen?
Tai siis tietenkin voi, mutta pilaako pakastaminen sen siltikin vaikka sen kypsentää välillä ja pakastaa sitten uudestaan?
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä voi
Uskon kyllä, kuulostaa loogiselta. Tykkään silti pelata varman päälle, joten nostan jos tulisi vaikka useampi verifiointi.
Kyllä voi. Löydät varmasti muualtakin saman tiedon.
Kuka hullu enää hormonilihaa syö ? Vaikuttaa raskautumiseen. Myös miehillä.
Voi, kun kypsennät läpikypsäksi etkä esim jätä jauhelihapihvejä punaisiksi sisältä. Kypsennys tappaa bakteerit tehokkaasti.
Ainoastaan pestyn jauhenlihan voi pakastaa kysennyksen jälkeen uudestaan.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä voi. Löydät varmasti muualtakin saman tiedon.
Löytyy kyllä, mutta av lienee luotettavin lähde Suomessa.
Käyttäjä7437 kirjoitti:
Kuka hullu enää hormonilihaa syö ? Vaikuttaa raskautumiseen. Myös miehillä.
Niin, epäterveellisesti syövä mies ei voi tulla raskaaksi!
Kyllä voi