Vierailija

Meillä on ollut monta vuotta viestittely suhde. Ollaan soiteltu, laiteltu viestejä. Nähty kerran. Ollaan yritetty lopettaa monta kertaa mutta aina jompikumpi ottaa yhteyttä. Nyt tilanne on että kumpikin on mustasukkaisia muista miehistä ja naisista kaikki on yhtä helvettiä ja paskaa. Mitä tässä voi enää tehdä?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ymmärrän sua ap. Itselläni oli sama tilanne, jysähti ensi näkemältä mutta emme nähneet pitkään aikaan sen jälkeen. Sittemmin olemme alkaneet nähdä useammin, mutta yhdessä vaiheessa oli vuoden mittainen tauko.

Ainoa mahdollisuus on tehdä vakaa päätös ja olla olematta yhteydessä väkisin. Sitä vaan on miettinyt, että loppuuko se silläkään, että ei vaan ole tekemisissä? Henkisesti juttu on aina käynnissä kuitenkin.

Vierailija

Ei oo totta :D Tuo koko teidän juttu perustuu mielikuvitukseen. Kumpikin pääsee todellista suhdettaan pakoon ”täydelliseen mielikuvistussuhteeseen” sen salarakkaan kanssa. Itsekin olin aikoinaan salarakas miehelleni ja jos on todellisia tunteita niin sitä haluaa oikeasti olla toisen kanssa eikä leikkiä parisuhdetta tekstiviesteillä. Viestittelin ennen mieheni tapaamista useiden miesten kanssa ja huomasin miten helppo on ihastua täysin vääränlaiseen ihmiseen viestittämällä ja kun alkaa tapailemaan on kuin vastassa olisi eri ihminen ja edessä suuri pettymys.

Vierailija

Mitä varten teidän pitää lopettaa yhteydenpito? Perustuuko se mihin ajatukseen?

Melkoisen viatontahan tuo vielä on. Ja onko kyse ennemminkin hyvästä ystävyydestä kuin rakkaudesta? Olette vain halunneet kehittää jutusta kovemman kuin mihin oikeasti kykenisitte?

Aina kannattaa pitää ystävistä kiinni. JOs todellakin tuntisitte vetoa toisiinne ei pelkkä kirjoittelu enää riittäisi. 

Vierailija

No kun ei se riitäkään. Kirjottellaan nykyisin koko ajan seksiviestejä ja suunnitellaan että pannaan ja sit tää on helpompi lopettaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat