Vierailija

Siis puolet kalliimpi kortti... en usko että mitään hyvitystä tulee mutta luulisi että tuon statuksen asettamiseen joku keskustelu kortin tarkoituksesta käytäisiin? En varmasti ole mitään tarvetta tuollaiselle ilmaissut.

Kommentit (15)

Vierailija

Ja siis omalla kohdalla viimeksi statuksen vaihto tapahtui opiskelijasta normaaliin, ja jotenkin vaan siinä yhteydessä aattelin että nää nyt vaan on näin kalliita nää matkat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko kyseessä haltijakohtainen kortti, joka myydään ulkopaikkakuntalaisille? Haltijakohtaistahan saa käyttää kuka vaan, siitä voisi tulla ilmaisu koko perheelle. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko kyseessä haltijakohtainen kortti, joka myydään ulkopaikkakuntalaisille? Haltijakohtaistahan saa käyttää kuka vaan, siitä voisi tulla ilmaisu koko perheelle. 

Voi ei, tosiaan luulin että nuo hipsukkamerkit tarkoittaisi löyhää ilmaisua juuri tälle asialle. Kyllä, juurikin haltijakohtaista tarkoitin. Asunut koko ajan Espoossa. Ainut mikä vaihtui oli opiskelijastatus normaaliin ja silloin status päivitettiin. Ja haltijakohtaiseen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No ei ole sulla ollut pikkurahan puute, kun et ole hintaa ihmetellyt. 

No hauskaa kyllä, todellakin on. Mutta luulin, että tuo nyt vaan on kalliimpaa kun en ole enää opiskelija.

Vierailija

Ei mun ainakaan ole erikseen täytynyt vaihtaa opiskelijastatusta pois vaan se on vanhentunut itsestään, jos en ole sitä käynyt päivittämässä?! Joka kerta kun lataan kortin saa kuitin ja siinä lukee edelleen asiakasryhmänä opiskelija, mutta asiakasryhmänä voimassaolon kohdalla on päivämäärä vuosien takaa.

Sulla on jostain syystä ollut haltijakohtainen kortti henkilökohtaisen sijaan. En kyllä ymmärrä, miten et olisi useampaan vuoteen huomannut mitään outoa asiassa, mutta mitään hyvityksiä et kyllä näin jälkeenpäin tule saamaan kun olet tyytyväisenä kalliimpaa hintaa maksanut.

Vierailija

Tuolla jossain lukee että opiskelijoille ei oo haltijakohtaista korttia, mutta totta, mullakin lukee haltijakohtaisessa opiskelija? wtf?

Vierailija

No nyt on kyllä valitettavasti osittain oma moka jos et ole virhettä siinä huomannut että lipustasi on tehty haltijakohtainen ja olet maksanut liikaa. Kukaan ei voi todistaa ettäkö olisit käyttänyt lippuasi tuona aikana vain itse. Usein HSL pisteillä uutta lippua hankkiessa kysytään, että haluatko lipusta henkilö- vai haltijakohtaisen ja kyllähän se voi olla että kyseessä on omakin mokasi jos olet vahingossa sanonut väärin? Ikävämpi juttu jos kyseessä on virkailijan moka. Muutenkin kuulostaa vähän erikoiselta että olet erikseen käynyt päivittämässä lippusi opiskelijasta normaaliksi kun siis.. sitähän ei tarvitse tehdä vaan se tapahtuu automaattisesti kun sinulle päivämäärän mukaan myönnetty opiskelijastatus loppuu. 

Noh, ehkä tässä oli nyt tällainen kantapään kautta opetus sinulle että muista ottaa asioista aina itse netistä selvää :/

Vierailija

Voisi olla selkeämmin kerrottu, mutta riippuu mistä ostaa, R-kioskeilla ymmärrettävästi eivät ala selittelemään, hsl palvelupisteissä ehkä paremmin, jos osaa kysyä, vaan sieltä turha odottaa mitään hyvitystä. Vaan niitä tulee jokaiselle, tavalla tai toisella ja sitten voi yhtyä ilkkujien kuoroon.

Vierailija

Voi ei. :D Kumma, että olet noinkin kauan ylihintaa kiltisti maksanut. Olisi voinut luulla tulleen puheeksi jossain muodossa. No, ihmeitä sattuu ja toisinaan vähemmän miellyttäviä sellaisia.

Nytpähän tiedät ja mekin olemme viisaampia. Kiitos siitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat