rokottaminen aiheuttaa kätkytkuoleman, vauvapuolen uutisia

Vierailija

Vastasyntyneestä asti

Voi nukuttaa vatsallaan! Ei ole mitään tekemistä sillä miten nukkuu,kätkytkuoleman kanssa. Kolme tytärtäni ovat nukkuneet sairaalasta asti aina vauvana mahallaan.

Tästä on ennenkin puhuttu, kerrompa vielä kerran kätkytkuoleman syyn: PDT-rokotus! Se aiheutaa hengityksen lamaantumisen joka johtaa kuolemaan! En väitä että kaikki kuolisivat PDT-rokotteesta, mutta riski on olemassa. Kaksi nuorinta lastani ei ole saanut yhtään myrkkypiikkiä ja terveenä ovat olleet. Lukekaapa Viera Sheibnerin kirja! Terveydenhoitohenkilökunta kieltää jyrkästi että rokotukset olisivat vaarallisia, koska rokotuksissa liikkuu niin suuret rahat!Tämä siis lainaus ketjusta, jossa keskustellaan milloin vauvaa voi nukuttaa vatsallaan.

Kommentit (10)

Vierailija

Ihanko joku eukko (viherpiipertäjä) sanoo noin! :DLapsia rokotetaan ettei tule tauteja jotka vaarallisia lapsen terveydelle

-ei niitä huvikseen anneta tai koska terveydenhuollolla tehdään bisnestä.Rokottelukin Suomessa on ihan julkisenpuolen hommaa ja sillä ei hakata rahaa vaan pidetään ihmiset terveinä tai parannellaan sairaita.Aika säälittävää jos sun kolme lasta on nukkunut mahallaan -sori vaan mutta tarvitaan parin tuhannen lapsen otos ennenkö aletaan puhumaan mikä on hyvä tai huono ja senkin jälkeen voidaan kysymyksillä johdatella ihmisiä ja tehdä ties mitä päätelmiä ja kaavioita. Kätkytkuolema voi tulla mitenpäin nukkuesaan tahansa, pulautukseen tukehtuminen ei ole kätkytkuolema.

Vierailija

jätä nyt tosiaan rokottamatta... Kiitos sun sitten, kun muksut saavat vaikka mitä mukavia kiertäviä tauteja, joiden jälkitaudit sitten vasta mukavia kuolemanriskeineen ovatkin...

Vierailija

Varmasti rokotuksilla on haittojakin. Kun katsotaan hyötyjä, niin on kuitenkin aika älytöntä puhua myrkkypiikeistä.Mikähän tyyppi tuo kirjankin on kirjoittanut? En ole asiaan pahemmin perehtynyt, mutta veikkan, että on tehty aika monta tutkimusta, jossa rokotteet on todettu turvallisiksi. Sen lisäksi, että ne piikit maksavat, maksaa myös aiheutuneiden haittojen hyöty. Lasten myrkyttäminen onkin varmasti hyvin kannattava bisnes.

Vierailija

Ei siis miltään sellaiselta alalta, jossa koulutuksensa puolesta voisi olla tietoa rokotuksista ja niiden vaikutuksista.

Luomupuolella (luomuperheet-palstalla) tuota opusta ylistetään, ja siihen vedotaan joka käänteessä, jos joku yrittää puhua järkeä rokotuksista. Omat lapset ovat rokotukset saaneet, itsestäänselvistä syistä, ja kauhulla olen katsonut sitä, miten nämä tyypit uskovat KTL:n ja lääketehtiden salaliittoon ja valheelliseen propagandaan, jota veronmaksajien rahoilla tehdään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat