Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Espoota ja Vantaata ei jaetakaan kahtia vuodenvaihteessa kertoo HS Metron uutinen. HSL:n mukaan uusien lippuvyöhykkeiden käyttöönotto ei onnistu.

Kenelle tämä enää tuli yllätyksenä...? :D

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Tää on niin farssia koko HSL, että olen lakannut ostamasta lippuja kokonaan. Joko maksuton liikenne asukkaille tai sitten yksi lippu koko Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen. Helpottaisiko ihmisten elämää ja liikkumista kummasti? Pikkusta vajaa kymppi lisää kaikkien sisäisiin lippuihin niin siinä olisi lippu-uudistus.

On kohtuutonta maksaa 8,40 € sisäisen lipun päälle edestakaisesta käynnistä käytännössä samaan kaupunkiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllässtynyt

En pysy enään perässä tässä nykyajan Suomessa. Joka kerta kun avaa puhelinta on uutta kriisiä, joka kerta kun lähtee ulos niin ympäristö on muuttunut.

Alkaa jo tippumaan kärrystä kun joka viikko maailma muuttuu.

Vierailija

Olisi edes kunnolliset lippulukijat ensin. Ne nykyiset lukijathan on ihan kaameita, ei toimi edes hanskat kädessä ja muutenkin todella outo toimintalogiikka jos ei ole kausilippu vaan rahaa ladattuna.

Mutta se että uudistus myöhästyy oli kai kaikille selvää alunperinkin. 

Vierailija

Ikävä kyllä uudistus viivästyy vain parilla kuukaudella. Tuon espoolaisia suosivan uudistuksen saisi perua kokonaan, jatkossa he pääsevät kulkemaan Helsingin sisäisen lipun hinnalla, mutta vantaalaiset tarvitsevat sikakalliin ABC-lipun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla