Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (6)

Vierailija

Hehheh kirjoitti:
Kylmägeeli ei kyllä hoida yhtään mitään. Asiantuntevaa ohjeistusta :D

Eihän se hoidakaan, mutta auttaa lihasKIPUIHIN ja myös nyrjähdyksiin liittyviin kipuihin, kuten artikkelissa väitettiin.

Oletko muuten sitä mieltä, että lasten pikku pipeihin puhaltaminen on turhaa? Eihän se puhaltaminek oikeasti auta, vaikka lapselle siitä voi olla psykologisesti iso apu.

Vierailija

Voisin kuvitella että lääkehiili olisi hyvä lisäys kaappiin, jos on pieniä lapsia. Kännykässä on syytä olla myrkytystietokeskuksen puhelinnumero, niin voi kysyä ohjetta, että sopiiko hiiltä ottaa.

Suosin ihoteippiä. Perhoslaastereita en koe tarvitsevani. Ne ovat vaikeita kiinnittää. Paperisella ihoteipillä saa esim viiltohaavan reunat nätisti kiinni, niin tulee nätti arpi. Paperisen ihoteipin kanssa voi käydä suihkussa, sillä se pysyy ja kuivuu nopeasti.

Lisäksi leikattavaa tekstiililaastaria, sideharsotaitoksia (tehdaspuhdaspakkaus on riittänyt) ja sideharsorulla. Idealsidekin ok, mutta meillä ei ole tullut tarpeeseen..

Parasetamolilla olemme pärjänneet lasten kanssa. Buranaa on ollut varalla.

Entä kyypakkaus?

Desinfiontiainetta on tarvittu ja 1%:sta hydrokortisonivoidetta.

Monta listalla olevaa tuotetta jättäisin ostamatta, koska apteekki on aina auki ja lääkäri lähellä ja aika paljon on saatu palauttaa vanhentuneita käyttämättä jääneitä tuotteita apteekkin.

Junttieinari

Mulla on vieressä 24h apteekki, 24h lääkäripäivystys ja lapsella vakuutus.

Ei tartte omaa varastoa pitää.

Vierailija

Älkää puhaltako lapseni haavaan! Suusta saa siihen vain bakteereja! En opeta puhaltamista, koska se on epähygieenistä ja lapsi ei sitten ymmärrä, jos ei saakaan puhaltaa. Opetan oikeita asioita! Miten puhdistetaan haava ja miten käsitellään haavansidontatarvikkeita myös puhtaasti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat