Kommentit (5)

Uimari

Jos vedessä on vähäinen määrä yksittäisiä hippujs eikä lapsi juo vettä niin onkohan mitään haittaa. Eri asia jos on ihan näkyviä lauttoja tai vanoja...

Voisi luulla, että reaktio riippuu lapsen reaktioherkkyydestä, vedessä vietetystä ajasta ja siitä, miten hyvin peseydytään... uidessa on usein vaikeaa olla ilman veden menemistä suuhun, ellei sitten vain kahlaa.

Omat lapset ovat silloin tällöin uineet vedessä, jossa sinilevää - peseydyimme huolellisesti. Ei tullut ainakaan sillä kerralla mitään iho- tms reaktioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaipa ne lapset tulee kohta pitää kesät neljän seinän sisällä.
Ruohikoilla ja metsiköissä hirviöpunkit ja vesissä sinilevät.

Vierailija

HENGENVAARALLISTA!!! HENGENVAARALLINEN AURINKO PAISTAA! HENGENVAARALLINEN UIMAVESI! HENGENVAARALLISTA!!! HENGENVAARALLISTA!!!
Parhaimmat ja valveutuneimmat vanhemmat pitää lapsensa sisällä kesän, muistakaa se.

Vierailija

Nykyajan lapset on verhottu pitkiin lahkeisiin ja hihoihin koko kesän, myös vedessä, jopa sandaaleissa on sukat, ettei uv-säteet pääse raoista iholle. Päässä hattu joka peittää korvat, niskan ja kasvot. Aurinkorasvaa ei voi käyttää, koska niistä tulee syöpä ja sata muuta. Paitsi poikkeustilanteissa voi käyttää 30 euron luomuluonnonkosmetiikan fysikaalista mineraalisuojaa Spf 50+ pienen turauksen nenänpäähän. Mieluiten kaikki hengaa sisätiloissa klo 11-16 välisenä aikana.

Koko perheelle on otettu tietenkin punkkirokotteet.

Vauvanvaunujen ja vähän isompienkin rattaiden edusta on tilkitty paksulla mustalla trendiverhoilla, myös +30 asteen helteellä, ettei lapsi vaan saa haitallista säteilyä, ilmansaasteita tai happea, ja nukkuu nätisti koko kauppareissun ajan, eikä ihmisten hälinä häiritse.

Suomen kesä on traagisen vaarallinen!!! Varokaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat