Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen samaa mueltä kuin Fishman:
"Putinia ja Trumpia analysoi Vox-verkkolehdessä Mikhail Fishman, joka on Moscow Times -lehden päätoimittaja ja tunnettu Putin-kriitikko.

Hänen mielestään kyseessä on kaksi täysin erilaista hahmoa.

- Putin on entinen neuvostoagentti ja Trump sitä vastoin värikäs bisnes- ja showmies Amerikasta. Heidän tapansa eroavat radikaalisti. Trump on elämöivä esiintyjä, joka on täynnä idioottimaista narsismia. Hän näyttää toden puhuen typerykseltä. Putin taas on laskelmoiva, järjestelmällinen ja hän suunnittelee kaiken. Hän myös piilottaa yksityiselämänsä toisin kuin Trump.

Myös Fishman on sitä mieltä, että Trump on Putinin marionetti.

- Hän on paljon kokeneempi. Hänellä on 15 vuotta maailmanpolitiikan kokemusta. Hän tietää miten homma toimii. Hän tekee paljon virheitä, mutta osaa toimia ja ajatella. Trump on täydellinen aloittelija.

Hyödyllinen idiootti

Putin myönsi Helsingissä avoimesti halunneensa Trumpin nousevan presidentiksi.

Fishmanin mukaan Kremlissä pidetään selvänä, että Putin pystyy vedättämään Trumpia ja pitämään tätä naruissaan. Trump on Venäjälle hyödyllinen idiootti, hän näkee.

- Häntä pidetään tyhmänä poliitikkona, jolla ei ole strategiaa. Putin on varma että hän pystyy manipuloimaan Trumpia. Kremlissä nähdään hänen kokemattomuutensa ja kömpelyytensä ja totta kai sitä käytetään hyväksi.

Toimillaan Putin tavoittelee nousua Yhdysvaltain veroiseksi suurvallaksi, jota Yhdysvallat joutuu käsittelemään tasavertaisena.

- Hän haluaa purkaa Venäjän eristyksen maailman näyttämöillä, mihin esimerkiksi toimet Syyriassa tähtäsivät. Kaikki Putinin toimet liittyvät suuriin suunnitelmiin hänen ja Venäjän suhteen.

Fishman sen sijaan ei usko väitettyyn videonauhaan Trumpista ja prostituoiduista venäläishotellissa ja siihen, että Venäjä kiristäisi Trumpia. Se tekee Trumpin oudosta Venäjä-suhteesta vielä oudomman, hän toteaa lehdessä."

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (2)

Vierailija

Luin tuon myös, olen Fishmanin kanssa samaa mieltä. Toivottavasti amerikkalaiset heräävät.

Vierailija

Trump yrittää korjata sitä mitä aikaisemmat hallinnot ovat aikaansaaneet, Obaman maailmanpolitiikka ja kotimaanpolitiikka oli todella surkeaa. Trump on ehtinyt jo tekemään asioita jotka epäilijät leimasi puheeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla