Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nykyään j matkustamista lapsien kanssa syyllistetään. Epäekologista ja eriarvoista jne. Lehdet pursuaa juttuja miten suuri osa lapsista ei pääse sinne ja tänne. Sanoin lapsille että ei puhu koulussa kesälomasta, kun joku pahoittaa mielensä. Missä sitten olemme käyneet: Yhdysvalloissa, Ranskassa, Italiassa ja Pohjois-Norjassa. Lisäksi vanhin menee 2 viikoksi kielikurssille Englantiin. Jokainen lapsi on päässyt kaverin kanssa kaksin lintsille sekä kerran perheen kanssa. Lisäksi olemme viettäneet aikaa mökillä. Nuorimman koulukaverin äiti sanoi, että toivottavasti lapsemme ei kovasti kerro reissuistaan, koska heidän lapsi voi pahoittaa mielensä, he kun eivät pääse edes lintsille (tällä lapsella oli mahdollisuus lähteä kanssamme, mutta eipä äidille sopinut)

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mutta kyllähän matkustaminen ja turismi ovat luonnon ja erilaisten kulttuurien kannalta huonoja juttuja. Matkustaminen saastuttaa ja kuluttaa luonnonvaroja. Turistit taas ovat roskanneet ja tuhonneet vaikka kuinka monia kohteita. Lisäksi monet kulttuurit ovat kadonneet turismin vuoksi.

Vierailija

Tietysti lentomatkailu on typerää ja itsekästä. Ne jotka ovat niin ekologisia, kierrättävät, kasvattavat yrttejä ja osallistuvat näkyvästi vähänkään vihreitä arvoja mainostaviin tapahtumiin, yllättäen tekevät lomareissuja ulkomaille tuon tuosta. Lentomatkailusta pitäisi tehdä huomattavasti kalliimpaa ja yleisesti paheksuttavaa.

Vierailija

Käy sääliksi teidän lapsia, kun ovat käyneet heinäkuun puoleen väliin mennessä vain neljässä maassa. Aika köyhää.

Vierailija

Matkustetaan yhdessä ilmasto lämpimäksi, niin ei tarvitse enää matkustaa pois Suomesta sen takia.

Vierailija

Tällä hetkellä on vähän out tehdä lentomatkoja. Lähimatkailu on trendi. Mutta kaikki matkustaa lentäen kuitenkin. Koska kaikki tekee niin, on muusta tehty normi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla