Kommentit (4)

Karua miten erilaisia kokemuksia. Meidän vauvavupden vieraat voisi laskea sormilla. Josin yhdellekään ei tarvinnut mainita käsienpesusta, hoitui ihan itsekseen. Ja ensimmäisen viikon aikana ei tullut kukaan. Oma äitikin antoi pesimisrauhan ennen kuin soitti, että joko on ok tulla. Toki hänet olisin vieraana jaksanut, kun omasta äidistä on kyse, mutta en jaksanut ilmoitella että tulkaa vaan. Molempiem lasten raskausaikana leivoin pullaa pakkaseen vieraita varten. Joita ei kyllä lopulta käynyt. Vauvavuodet ei olisi voineet olla yksinäisempiä.

3x äiti

Muistan kuin eilisen viikon kun nuorimmainen syntyi. Tulimme kotiin jo toisena päivänä ja pyysin äitini katsomaan myös vauvaa. Anoppi ja appiukkokin piipahti. Kotiinpaluuta seurannut viikko anoppi toi meille kylään kaikki mieheni sukulaiset. Sain olla jatkuvasti siivoamassa isompien jälkiä ja kestitsemässä. Omat sukulaiset eivät viitsineet tulla katsomaan vauvaa kun tiesivät kuinka väsynyt olin miehen sukulaisista. Viikon jälkeen lähdin pitkälle lenkille jonka jälkeen itkin miehelle että haluan oman äitini,mummuni ja kummitätini meille katsomaan vauvaa enkä jaksa kestitä vain hänen sukuaan. Kummitätini toikin sitten kahvi-hyviä mukanaan ja taisi siivotakkin sillä välin kun sain ensimmäistä kertaa yli viikkoon imettää rauhassa. Onneksi myös miehen suvun ramppaaminen rauhoittui :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Yksityisyydestä tuntuu tulevan kaukainen haave tuoreella äidillä. Itse en halua esitellä tissejä muille ihmisille, enkä siis halunnut imettää muiden nähden. Ja koska ihmisiä ravasi jatkuvasto ja jopa toiseen huoneeseen mennessä seurattiin perässä, loppui imetys vauvan ollessa 3kk.

Aina vain nyökyteltiin, että imetä vaan, ei se MEITÄ haittaa. Niih... vaan kun ei pätkääkään kiinnosta haittaako teitä, vaan MINUA haittasi alkaa kaivaa tissiä esille muiden katsellessa.

Vierailija

Itselläni oli juuri päinvastoin, vieraat olisivat piristäneet, mutta eipä ketään isovanhempien lisäksi näkynyt. Ja kukat ja vauvanvaatteet olisivat ilahduttaneet varmasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat