Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eläköön, rannekeloma! Maailman valloittaminen on viimeinen asia, jota vanhempi tarvitsee

Kuva: Milka Alanen

Matkatoimistojen maskotit ansaitsevat vähintään yhtä isot patsaat kuin Che Guevara, Ile Uusivuori kirjoittaa.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Aamen täältäkin! Käytiin pitkästä aikaa rannekelomalla alkukesästä, ja en edes muistanut miten mahtava juttu se lasten kanssa on!! Lisäksi hotelli oli sellainen kunnon vesipuistohärdelli ihan rannan tuntumassa, joten se oli mulle oikeesti LOMAA 😅🤩

Vanhat pierut

Vaikka ollaan kuuskymppinen pari, otetaan rannekeloma mieluiten. Ei tartte arpoa ruokapaikkoja ja energiaa jää retkeillä ja patikoida ympäristössä, jos siltä tuntuu. Eikä tartte koko ajan sen rahan kanssa pelata. Eikä meitä lasten äänet haittaa! Se on elämää.

Vierailija

Kyllä kunnon perheenemäntä keittää ja tiskaa asuntovaunissa. Ei vaiskaan loman kuuluu olla lomaa kaikille!

Vierailija

Loma voi olla loma Suomessakin. Täältä löytyy kauniita paikkoja. Ei tarvitse lentää. Ei tarvitse kiihdyttää ilmastonmuutosta. Nyt kulutamme lastemme ja lapsenlapsiemme maapalloa. 

Kahvinkko

En tiedä mistä ap kirjoitti enkä tiedä mitä vastauksissa kirjoitellaan mutta näyttää todella hyvältä.

Vierailija

Me taas ei ikinä oteta noita AI-lomia, muksut 3- ja 5-vuotiaita. Hotellien lasten kerhoissa saavat kyllä käydä, mutta kyllä viimeksi Kreetalla, kun oltiin, oli ihana syödä tavernoissa lasten kanssa ja oppivat syömään paikallisia ruokia, vanhempi sai valita oman ruokansa, mutta aika usein halusi stifadoa ja päivällä gyrosta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat