Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (7)

Vierailija

Aamen täältäkin! Käytiin pitkästä aikaa rannekelomalla alkukesästä, ja en edes muistanut miten mahtava juttu se lasten kanssa on!! Lisäksi hotelli oli sellainen kunnon vesipuistohärdelli ihan rannan tuntumassa, joten se oli mulle oikeesti LOMAA 😅🤩

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vanhat pierut

Vaikka ollaan kuuskymppinen pari, otetaan rannekeloma mieluiten. Ei tartte arpoa ruokapaikkoja ja energiaa jää retkeillä ja patikoida ympäristössä, jos siltä tuntuu. Eikä tartte koko ajan sen rahan kanssa pelata. Eikä meitä lasten äänet haittaa! Se on elämää.

Vierailija

Loma voi olla loma Suomessakin. Täältä löytyy kauniita paikkoja. Ei tarvitse lentää. Ei tarvitse kiihdyttää ilmastonmuutosta. Nyt kulutamme lastemme ja lapsenlapsiemme maapalloa. 

Vierailija

Me taas ei ikinä oteta noita AI-lomia, muksut 3- ja 5-vuotiaita. Hotellien lasten kerhoissa saavat kyllä käydä, mutta kyllä viimeksi Kreetalla, kun oltiin, oli ihana syödä tavernoissa lasten kanssa ja oppivat syömään paikallisia ruokia, vanhempi sai valita oman ruokansa, mutta aika usein halusi stifadoa ja päivällä gyrosta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat