Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Tässä on kyllä niin myöhäisestä keskenmenosta kyse, ettei tässä voi käyttää sitä iänikuista fraasia: "keskenmenot ovat niin yleisiä". Tässä tapauksessa oltiin jo yli puolivälissä eli raskausviikolla 21. Viikon kuluttua oltaisiin puhuttu jo kohtukuolemasta. Tietysti voi olla, että vauva oli menehtynyt kohtuun jo aiemmin. Joka tapauksessa olisin toivonut, että vastaaja olisi ottanut huomioon tuon keskenmenon myöhäisen ajankohdan paremmin. On todellakin eroa sillä, tapahtuuko keskenmeno esim. viikolla 8 vai viikolla 20. Olen itse kokenut sekä varhaisen että myöhäisen, joten tiedän mistä puhun.

Vierailija

Voisiko olla niin, että vaimo ei ole uskaltanut kertoa siksi, että pelkää miehen surureaktiota. Jos mies ottaisi asian myös niin raskaasti, ettei haluakaan heti yrittää uutta vauvaa ja vaimo taas haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi tuo mies tuntuu niin kohtuuttomalta. Oma puoliso ei pysty käsittelemään asiaa lapsen menetyksestä niin ensimmäinen reaktio on hyljeksintä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi tuo mies tuntuu niin kohtuuttomalta. Oma puoliso ei pysty käsittelemään asiaa lapsen menetyksestä niin ensimmäinen reaktio on hyljeksintä. 

Koska on todella sairasta olla kertomatta keskenmenosta. Osoittaa sellaista psyykkistä epävakautta että kannattaisi todellakin etsiä tasapainoisempi nainen lisääntymiskumppaniksi.

Vierailija

Minusta on todella outoa, että ostetaan yhdessä isompi auto ja asunto, kun kerran lapsi on tulossa - mutta vaimo tietää koko ajan, ettei tässä enää raskaana olla. Melkoista pettämistä, ei enää mitään yksin suremista tuollainen.

Vierailija

On kyllä todella erikoista toimintaa. Ihmettelen myös suuresti, miten salailu on onnistunut. Ainakin oma mahani alkoi kasvaa reilusti puolen välin jälkeen ja äitiyslomalle jäädessä olin jo hyvin näkyvästi raskaana. Myös liikkeet tuntuivat selvästi ja mies moikkaili masuasukkia päivittäin. On ollut myös usein neuvolassa mukana, joten vastaava huijaus ei kyllä olisi onnistunut meillä. Mahtaako olla totta?

Vierailija

Jotain vaimo pelkästi mutta mitä? Että mies jättäisi? Ettei mies suostuisi uuteen yritykseen? Jokin luottamuksen puute suhteessa täytyy kyllä olla ettei noin suuren asian kohdalla hae tukea miehestään vaan ennemmin salailee.

Vierailija

Onko tämä tosi juttu ollenkaan? Miten mies ei ole huomannut mitään 3kk aikana? Eikö ole halunnut kokeilla vauvan liikkeitä tai huomannut ettei vatsa olekaan kasvanut raskauden edetessä? Lisäksi eikö noin pitkän raskauden keskeytyminen ole jo sen verran iso juttu ettei se ainakaan kotona suju vaan vaatii sairaalassa oloa. Eikö vauva ole rv21 jo sen verran iso että se pitää synnyttää? Onko vaimo salannut asian myös omilta vanhemmiltaan, ystäviltään jne? Aika karmea juttu, mutta kyllä tässä parisuhteessa ja ihmisissä on kyllä muutenkin jotain outoa jos tällainen tilanne päsee tapahtumaan.

Vierailija

Kuulostaa siltä, että jokin mielenterveysongelma on iskenyt vaimoon. Ja ei, se ei ole syy jättää toista, niinkuin tässä jo ehdittiin huutelemaan! Tärkeää olisi hakeutua hoitoon/terapiaan, ja käsitellä tapahtunutta. Sen jälkeen voi miettiä, jatkuuko suhde.

Vierailija

Ei ole mikään normaali surureaktio. Kyseessä on miehenkin lapsi, tuollaisen tiedon pimittäminen on niin törkeää ja julmaa ettei siihen normaali ihminen pysty. Pitää olla joko äärimmäisen itsekäs ja kiero tai - mikä todennäköisempää - taustalla niin vaikeita mielenterveysongelmia, että lisääntyminen tuon naisen kanssa kannattaa unohtaa ihan kokonaan. Ohjataan terapiaan ja autetaan pahimman yli, ja sitten etsimään uutta lisääntymiskumppania jos mies haluaa ehdottomasti lapsia.

Vierailija

No huh.

Voi, voi sitä olla naisella jokin defenssi ja "kun en puhu asiasta, sitä ei ole olemassa". Mutta että 3,5 kk teeskentelee olevansa yhä raskaana, ostaa uuden auton ja asunnon miehensä kanssa jne?!

Muutaman päivän prosessointia ja vaikka se, ettei halua ruotia asiaa perusteellisesti heti miehensä kanssa, sen ymmärtäisin. Mutta tuon tason teeskentely menee yli hilseen.

Sitä paitsi tuo on about itsekkäin teko ikinä. Ei sitten tullut sille vaimolle mieleen, että vauva on myös miehen lapsi, ja miehellä on oikeus saada tieto ja päästä suremaan ihan siinä missä vaimollakin.

Aika pettynyt olisin vaimoon ja huolissani siitä, millainen mielenterveys hänellä mahtaa olla, kun noin toimii. Tuskin haluaisin ainakaan piiiiiitkään aikaan lasta yrittää.

N51

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat