Kommentit (8)

Vierailija

Aika moni meistä jaksaa elää ihan hyvää ja nautinnollista ja energistä elämää, vaikka ei noita orgasmeja (tai edes orgasmitonta seksiä) syystä tai toisesta saisikaan.

Vierailija

Tässä jutussa menee niin monta asiaa vastakarvaan. Raskauden ja synnytyksen ihme? Kuis monta miljardia meitä täällä oikein olikaan?

Ja se yhden ihmisen orgasmin etsiminen yhteisvoimin? Ristin kiesus, olisko yksinkertaisempaa etsiä se ihan itte ensin ja sitten neuvoa jos nimenomaan haluaa toisen tuottavan sen orgasmin - ja olettaen että se orgasmin tuottaminen toista kiinnostaa.

Exäni oli sattumoisin takuuvarma orgasmien tuottaja, mutta eniten ikävöin toista aikuista samassa taloudessa kuin orgasmeja kaupan hyllystä.

Vierailija

Orgasmi on arjen superdepressantti, joka takaa mielialavaihtelut, tyytymättömyyden ja sitä kautta syntyvän tarpeen parantaa koko ajan kaikkea.

Vierailija

Minäkin innostuin orgasmista valtavasti silloin, kun sen ekaa kertaa löysin. Varmaan olisin kirjoittanut aiheesta kirjan tai vähintään blogitekstin, jos kykyjänolisi ollut, niin innoissani olin. Nyt se tuntuu vain ihan tavalliselta asialta eikä miltään supervoimalta.

Vierailija

En jaksa lukea juttua mutta ihmettelen tuota seksin ja orgasmin hehkutusta. Vaikka saisin hyvää seksiä säännöllisesti, niin ikinä se elämä ei ole sen energisempää tai parempaa ollut. Nyt sinkkuna ja ilman seksiä, nou problem ihan yhtä laadukas elämä kuin seksiä saavana. Onko ihmisillä tässä asiassa eri kokemuksia vai onko seksistä vaan tehty sellainen mielikuva, että kun sitä saa niin elämä on mahtavaa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat