Kommentit (6)

Vierailija

Elin lapsuuteni sellaisessa ilmapiirissä. Minussa ei mikään ollut oikein. Opin aika ihmisaraksi ja häpeämään itseäni ihmisten edessä. Vasta nyt aivan viime vuosina olen herännyt ajattelemaan, että vika ei ehkä välttämättä ollut (yksinomaan) minussa. Valitettavasti liian myöhään. Elämäni kun on jo pääosin eletty. Ja voihan se olla, että vaikka olisin järjen tasolla asian ymmärtänyt jo aiemmin, en silti ehkä olisi muuttamaan selkäytimeeni syöpynyttä käsitystä itsestäni niin hyvin, että olisin pystynyt elämään toisella tavalla ja luottamalla että joku ihminen voisikin nähdä minutkin positiivisessa valossa. Salassa itkeminen. Niin tuttua. Toivottavasti kestät murtumatta. Mutta jos mies on vasta viime aikoina muuttunut tuollaiseksi eikä ole ollut sitä aina, niin tosiaankin voi olla kyse alkavasta muistisairaudesta. Miten saat hänet tutkittavaksi onkn sitten eri juttu. Ehkä jonkin muun syyn varjolla, mutta tuskin ainakaan ehdottamalla, että hänen päänsä pitäisi tutkia.

Nalkuttaja

Onko miehesi perustellut tekemisiään? Minä korjailen samoja asioita perheenjäsenten jäljiltä ja välillä turhaudun ja nalkutan kun ei perustelut mene perille:
- myttyyn ripustetusta pyykistä tulee ryppyistä, oikomalla selviää silittämättä
- jos laittaa isot lautaset tiskikoneen mataliin piikkeihin, ne kaatuvat toisiaan vasten ja jäävät likaisiksi.
- meidän jääviileäkaapissa on eri hyllyillä eri lämpötilat. Ylähylly vastaa lämpötilaltaan lähinnä kellaria ja on hyvä hillopurkeille, mutta raakaa lihaa ei parane sillä hyllyllä säilyttää.
Haukkuminen on toki väärä keino, mutta onko miehesi korjausehdotuksilla oikeasti perusteita, joita kuuntelemalla tilanne voisi ratketa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Arvo

Mies ei tiedä mitä eläkkeellä ollessa tekisi. Toiminnan puutetta. Pitäis hakeutua ukkoporukoihin tekemään ja toimimaan. Menis kuntosalille tai 10km kävelylle. Roolin voisi ottaa ikäänkuin varavaariksikin jos osaisi. Hakis eläkeläisten toimintaan mukaan. Hänellä on ihan tylsää ja täytynee siksi sekaantua asioihisi. 

Vierailija

Monessa asiassa olevan suvaitseva, mutta sitä en siedä yhtään jos mua halveksitaan ja arvostellaan jatkuvasti negatiivisesti, lytätään. Siinä katkeaa helposti ystävyys/parisuhde jos toinen lähtee tolle linjalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat