Riitaisa suhde päättyi – haaveilen silti yhä entisestä puolisostani

Kuva: Anna Huovinen

Jos nykyisessä suhteessa on puutteita, voi entinen muodostua mielessä todellisuutta hohdokkaammaksi, perheneuvoja Anssi Tietäväinen sanoo.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Käyttäjä8154
Seuraa 
Liittynyt11.11.2017

Minäkin tein noin monen vuoden ajan ja nyt viimein kun oma elämä on järjestyksessä toivottelin vain hyvät loppuelämät. Se ei tuntunut miltään. Olen nykyiseen puolisooni hyvin tyytyväinen seksiä ei nyt ole ollut koska lapsi ja aina kun meil on kahdenkeskeistä ns laatuaikaa tai niin me luullaan mennään väsymyksestä nukkumaan ja harrastetaan seksiä. Wow. Mutta silti enemmän nykyään se laatuaika on lepäilyä ja voimien keräämistä kun lapsi tulee kotiin mutta ilman lastakaan ei mitään tapahdu jokin puuttuu. Eli syteen tai saveen nykyinen on se oikea. Ei riidellä isommin eikä kinastelua juuri synny. Luulen nuo olevan ne seikat miksi entiseen takerruin niin paljon. Rakkaus kantaa ja antaa uutta puhtia mutta jos peität tunteesi saattaa olla niin että toinen lähtee ennemmin kuin sinä. Meillä meinasi käydä näinkin. Mutta puhuttiin kahdestaan ja kaikki halki . Niin lapsuudesta aikuisikään.

Vierailija

Vaikuttaa siltä, että kaipaat sitä tunnemyrskyä tasaiseen tunne-elämääsi. Tasainen elämä tuntuu tylsältä kaiken kokemasi vuoristoradan jälkeen. Käy terapiassa ja laita pääsi kuntoon. Opettele nauttimaan normaalista kaiken epänormaalin jälkeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat