Uudet sormiruokakirjat vertailussa: hyväntuulinen tietopaketti ja herkullinen vertaistukiteos

Simppeliä sormiruokailua ja Naperosta nautiskelijaksi ilmestyvät molemmat maaliskuussa 2018.

Hyviä uutisia, vauvaperheet: tänä keväänä ilmestyy peräti kaksi uutta kotimaista sormiruokailukirjaa. Nyt selviää, millaisia ne ovat.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Ei voi verrata

Eli toinen on täyttä faktaa jossa kaikki tieto oikein, ja toinen ”fiilistelyä” jossa asiavirheitä kuten suositusten vastaisia ruoka-aineita..? Miten sellaiseen kirjaan voi luottaa? Mennee samaan kastiin ”minä syön itse” kirjan kanssa tämä Napero juttu..

Sormiruokailijaa kasvattamassa

Ihanaa, että varmasti oikean tiedon saa nyt näppärästi yhessä paketissa! <3 Marjutille iso kiitos, oman kappaleeni jo ostin ja luin, eikä varmasti ollut hutiostos!

Vierailija

Baby-led weaningin kaikkein keskeisin ajatus on, että koko perhe syö samaa ruokaa (tarvittaessa pienin muokkauksin), eikä vauvalle tehdä mitään erillisiä ”vauvan ruokia”. Simppeli-kirjassa tämä ei toteudu lainkaan! Tämä on siis kaukana Rapleyn alkuperäisestä ajatuksesta ja on aika harhaanjohtavaa mainostaa tätä sormiruokailuna.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No niihin on sen vauvan varmaan helpoin tarttua

Muissa sormiruokakirjoissa on kyllä ihan oikeita ruokaohjeita vauvalle, ei vain näitä kiinteässä muodossa olevia soseita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat