Huonoa asiakaspalvelua

Olen nyt kahden päivän sisällä joutunut pettymään kahden suuren firman eli Bauhausin sekä Taloon.comin palveluihin. Ensimmäinen toimitti kahdesta tuotteesta toisen Espoon myymälään vaikka tilatessa tuotetta oli jäljellä verkkokaupassa ja olin valinnut toimituspaikaksi lähipostin sekä maksanut postimaksut. Asiasta valitettuani sain asiakaspalvelusta vastauksen, että mikäli tuote loppuu verkkokaupan varastosta se siirtyy automaattisesti toimitettavaksi myymälään. Siis mitä ihmettä?! Mun pitäisi hakea tuote toiselta puolelta Suomea vaikka olen maksanut siitä postimaksun. Meni boikottiin koko Bauhaus.

Taloon.comista ostin tuotteen jossa ilmoitettiin, että tuote on loppu mutta uusia on tulossa kolmen päivän kuluttua. Tänään aloin selvittelemään asiaa kun tilauksesta oli kulunut kaksi viikkoa. Sain vastauksen, että tuotteen tulo on edelleenkin viivästynyt ja uusi toimitusaika arvioitiin 1,5 kuukauden päähän alkuperäisestä tilauspäivästäni. Ihan uskomatonta toimintaa. Muita firmoja joista yhtä huonoja kokemuksia on H&M:n verkkokauppa ja Lekmer, joista molemmista on toimitusajat venyneet reilusti luvatusta.

  • ylös 5
  • alas 0

Kommentit (4)

Toinen pettynyt

Kiitos näistä tiedoista! Itselläkin huonoja kokemuksia muutamasta suuremmasta verkkokaupasta viimeaikoina 😑

Vierailija

Mullakin eräs tietty vaatekauppa on nyt jo 2-3:n peräkkäisen tilauksen jälkeen laittanut viestiä, että toimitus myöhästyy. Rasittavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä oon aina ihmetellyt kun niin monilla on huonoja kokemuksia H&M:stä. Itse olen vuosien varrella tilaillut sieltä kymmeniä kertoja ja aina on ollut nopea toimitus ja kaikki tuotteet tilauksessa oikein, ei koskaan mitään valitettavaa.

Pilkuputiikki

Luulisi, että nyt kun eletään verkkokauppojen kulta-aikaa, haluaisi myös suuremmat firmat pitää asiakkaansa tyytyväisinä. Valitettavasti näin ei kuitenkaan näytä olevan. Tilaan netistä paljon, mutta nykyisin pääasiassa pikkufirmoilta, koska heillä on nopeat ja luotettavat toimitukset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla