Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kummalla tavalla on todennäköisempää siis olla jonossa mahdollisimman korkealla? Päivittää sivu heti myynnin alettua, vai olla sivulla jo valmiina ennen myynnin alkua? Se on kerrottu, että etukäteen kenties järjestelmään tallentunut järjestys nollautuu lipunmyynnin alkaessa, eli saapumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Mutta siis onko lipunmyynnin alkaessa sivun päivittäminen virhe joka voi heittää siinä sekunnin pikkuosassa jonopaikoissa taaksepäin? Vai onko sivu pakkokin päivittää että pääsee jonoon mukaan? Kiitos jos on kokemuksia, perustellut arvauksetkin ovat tervetulleita!

  • ylös 9
  • alas 1

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pahoittelut jatkuvasta nostosta, mutta en oikeasti osaa päättää toimintastrategiaa. Päivitänkö sivun heti alkuun, vai odotanko että pääsen ostamaan? Vain tietty joukko sivulla olijoita pääsee ostamaan liput kerrallaan, (vrt. kun koulussa otettiin koulukuvat vain yhdestä luokasta kerrallaan) tuossa olisi järkeenkäypää että ei tarvitsisi koko ajan päivitellä sivua että tietäisi pääsevänsä joskus? Onko näin?

Vierailija

No pitää ehdottomasti päivittää. Sivut ei itsekseen muuta muotoaan, jos niissä ei ole jotain erikoistekniikkaa. Lipun ostossa harvoin on, koska sen pitää olla mahdollisimman tehokas.

  • ylös 13
  • alas 1
Vierailija

En päivittäisi sivua, koska päivittämisessä on se riski, että sinne menee silloin ns. uutena kävijänä.

Vierailija

En tiedä miten noi oikeasti toimii mutta sivua päivittämällä olen päässyt aina nopeiten.

Sitten olen käyttänyt myös työpaikan nettiä jos se on ollut mahdollista kun on kaikista nopein vaihtoehto 😁

Sisältö jatkuu mainoksen alla