Vierailija

Seuraan instassa kymmeniä bloggaajia ja instan käyttäjiä, joilla on lapsia. Luen myös paljon blogeja. Arkisin käydään töissä ja illalla omissa harrastukissa. Joka illalle on jotain. Barrea, lenkkiä, jumppaa tai jos ei harrastusta niin istutaan kahvilla kaverin kanssa.
Tehdään ulkomaille reissuja kavereiden kanssa tai miehen kanssa kaksistaan. Joka viikonloppu on buukattu täyteen lapsettomia menoja. Tyttöjen mökkiviikonloppua, tupareita, risteilyä, shoppailureissua kaverin kanssa tai vähintään useampi oma harrastus. Silloin harvoin kun ollaan koko viikonloppu kotona, niin "lapset menivät pitkästä aikaa yökylään mummolaan".

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Mulla tulee mieleen heti yksi bloggari, joka päivittää instagramiin joka päivä, mitä aikoo yksin harrastaa illalla. Ja aina on tulossa kiva viikonloppu hihihii ja se viikonloppu ei sisällä yleensä mitään lapsiin liittyvää.

Mutta ei tämä ole mikään somemammojen ilmiö, vaan kaikkien. Samalla tavalla työpaikalla äidit hokevat raskasta arkea. Suoraan töistä kuitenkin painellaan omiin harrastuksiin ja lapset ovat tämän tästä yötä mummolassa. Reissataan ristiin rastiin ilman lapsia.

Vierailija

Saanko kysyä, miksi luet noita blogeja ja seuraat instatilejä? Ehditkö olla koskaan lapsesi kanssa vai meneekö aika somessa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla