Oletko kiinnostunut etnisissä ravintoloissa käytetyn lihan alkuperästä/turvallisuudesta?
Toden näköisesti monet etnopaikat käyttää surutta Thaimaassa tai ties missä muualla halvan tuotannon maassa hormoneilla kasvatettua ja gmo-muokattua pakastettua lihaa. Miksi tästä asiasta ei ole mitään suurempaa tutkimusta tehty?
Kommentit (5)
Mutta kun halvalla saa safkaa niin onks sillä niin välii?
Olisko tofuannos parempi vaihtoehto? Tai joku Palak Paneer?
Vierailija kirjoitti:
Olisko tofuannos parempi vaihtoehto? Tai joku Palak Paneer?
Itse syön aina kinkkilässä jonkun kung pao tofun, thairavintolassa tofulla curryn ja intia/nepal ravintolassa palak paneerin.
En uskalla syödä noita liharuokia.
Joku gmo soija on pienempi paha kuin huonolaatuinen liha.
ihan stadissa riittää noita karvakäsipaikkoja joissa lihan ja muiden ainesten tuoreus jättää paljon toivomisen varaa. Taitavat kerätä materiaalit roskiksista...
En. Onhan se selvä, että alle kympin lounas ei sisällä mitään angusia