Kommentit (5)

Vierailija

Eivätkö nuo kuulu ihan normaaliin arkeen? Siis yhdessä leipominen, leffa, harrastusmaksut, liikuntavälineet, vaatteet, kehykset askartelulle...

Ja vaikka kuinka lapsen kanssa miettisi Afrikan nälkäänäkeviä, kyllä se omakin lapsi haluaa lahjan ihan itselleen, vaikka kuinka tulisi syyllinen olo ahneudesta (kun on kerran äidin kanssa siitä juuri keskusteltu).

Peli on ainoa, joka noista on harkitsemisen arvoinen.

Vierailija

Mikä vika on leluissa? On vanhempien vika, jos eivät kykene ostamaan hallittua määrää tai siirtämään käytöstä jääneitä leluja laatikkoon varaston hyllylle (ja edelleen kirpparille).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Samaa mieltä kuin edelliset. On yleisesti kannatettavaa karsia tavaramäärää, mutta joulu ei mielestäni ole sopiva tilanne siihen. En tarkoita että pitäisi antaa kymmeniä paketteja mutta mielestäni on hyvin ymmärrettävää että lapsi toivoo nimenomaan konkreettista lahjaa ja ilahtuu siitä. Annamme hyväntekeväisyyteen muuten yhdessä ja isommille kummilapsille annan lähes aina lahjaksi esim teatterikäynnin yhdessä, mutta lelulahjojakaan ei pitäisi halveksua. Yleensä lapset ilahtuvat nimenomaan niistä, aineeettomien lahjojen antaminen on enemmän aikuislähtöistä.

Vierailija

Uudet lelut inspiroi lasta leikkimään. Hyviä ovat myös lelut jotka täydentävät jo olemassa olevaa leikkiä.

Lelujen sijaan voisi ostaa muovailuvahaa, taikahiekkaa, puuhatehtäviä, slimeä, supersankari tai prinsessa vaatetta, uusia tuoksukyniä jne.

Täysin aineeton lahja on hyvä lisänä mutta ei ainoana lahjana, ainakaan lapselle omilta vanhemmiltaan.

Jokainen toivoo lahjaksi jotain erityistä jota itse ei pysty hankkimaan tai raaski ostaa (esim. Tavallisten konvehtien sijaan jotain käsintehtyjä suklaita)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat