Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (10)

Huoli ei väistyä koskaan

Meillä poika myös sairasti saman syövän. Ei jäänyt onneksi mitään jäi vaikutuksia. Ja syövän saamisesta uudelleen todettiin, että sama mahdollisuus kuin kenellä tahansa. Ei suurempi ei pienempi. Poika nyt 26v. Sairasti 3v.

Vierailija

" hoidosta seurasi myös taloudellisia vaikeuksia"

- Miksi rikkaat edes kehtaa puhua taloudellisista vaikeuksista. Kaksi vuotta sitten Sanna myi asuntoaan 869 000 euron hintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vvl

Ihan tyypillistä suomalaisille huomata kuinka paljon toinen tienaa rahaa. Ehkä kannattaa ensin tehdä työtä niin paljon kuin Sanna on tehnyt ja käydä läpi kaikki asiat mitä hänen perhe on mennyt läpi ,ja sitten vasta on ehkä oikeus kritisoida häntä .

Yrittäjyys kunniaan, kateellis...

No paljonkohan siitä oli velkaa? Ei kannata kadehtia! Sitä paitsi varmasti Sanna on omalla rohkeudella, osaamisella ja ahkeruudellaan omaisuutensa ansainnut - olisitko kyennyt itse samaan?
Rikkaus ja köyhyys on suhteellista. Päivittäin tapaan itseään köyhäksi kutsuvia ihmisiä, joilla on kuitenkin varaa polttaa aski, jopa kaksikin päivässä tupakkaa. Tekee kuukaudessa aika paljon, laskekaapa!

Äiti

Kiitos tästä artikkelista. Meillä poika käynyt samat hoidot läpi, laajin hoitokaavio Burkittin lymfoomaan vuonna 2015.
Ennen hoitoja lapsi oli rauhallinen ja harkitseva. Nyt käy ja kukkuu ihan ylikierroksilla edelleen. Lapsilla on niin erilaiset tavat reagoida asioihin.
Jälkiseuraukset hoidoista on asioita joihin ei oikein saa vastauksia. Käsiä herkästi levitellään joka puolella.
Onneksi nyt jälkiseurauksia on herätty tutkimaan enemmän. Se on suuri suru vanhempana tajuta hoitojen jälkeen, että lapsi ei ole enään sama kuin ennen hoitoja ja arki ei enään ikinä palaa ennalleen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Missä sairaalassa sytytellään sinisiä valoja kun lapsi kuolee?

Eri sairaaloiden merkkivalojärjestelmät on erilaisia mutta todennäköisesti kyseessä on jono ”varattu”/”pääsy kielletty”/ ”hoitaja läsnä”-merkkivalo joka sytytetään kun huoneessa on vainaja eli merkiksi ulkopuolelta tulevalle että ovea ei avata varomattomasti ja vältetään yleisesti turhaa kulkemista. Valon värillä ei sinänsä ole merkitystä.

Vierailija

Tämäkin juttu vuodelta 2017. Näitä vanhoja otetaan esiin ja nostellaan kun tarvitaan näkyvyyttä ja huomiota, mahdollisesti klikkauksia jonnekin muualle "yhteistyösivulle", eikö? Muuten en ymmärrä miksi tämäkin yhtäkkiä ponnahti näkyviin, oltuaan kaksi vuotta unohduksissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat