Poikansa omaishoitaja Sanna Kiiski: ”Rakkaus lapsiini on pitänyt minut järjissäni”

Äidin kainaloon on hyvä mennä. ”Inhoan sanoja selviytyjä ja taistelija. Ei lapseni selviytynyt syövästä siksi, että taisteli, eivätkä ne lapset, jotka eivät selviä, kuole syöpään siksi, etteivät olisi taistelleet. Niin vain käy”, Sanna sanoo. Kuva: Heli Blåfield

Sanna Kiisken Ben-poika parani syövästä, mutta arki ei palaa entiselleen. Huonompaa se ei silti ole.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Huoli ei väistyä koskaan

Meillä poika myös sairasti saman syövän. Ei jäänyt onneksi mitään jäi vaikutuksia. Ja syövän saamisesta uudelleen todettiin, että sama mahdollisuus kuin kenellä tahansa. Ei suurempi ei pienempi. Poika nyt 26v. Sairasti 3v.

Vierailija

" hoidosta seurasi myös taloudellisia vaikeuksia"

- Miksi rikkaat edes kehtaa puhua taloudellisista vaikeuksista. Kaksi vuotta sitten Sanna myi asuntoaan 869 000 euron hintaan.

Vvl

Ihan tyypillistä suomalaisille huomata kuinka paljon toinen tienaa rahaa. Ehkä kannattaa ensin tehdä työtä niin paljon kuin Sanna on tehnyt ja käydä läpi kaikki asiat mitä hänen perhe on mennyt läpi ,ja sitten vasta on ehkä oikeus kritisoida häntä .

Yrittäjyys kunniaan, kateellis...

No paljonkohan siitä oli velkaa? Ei kannata kadehtia! Sitä paitsi varmasti Sanna on omalla rohkeudella, osaamisella ja ahkeruudellaan omaisuutensa ansainnut - olisitko kyennyt itse samaan?
Rikkaus ja köyhyys on suhteellista. Päivittäin tapaan itseään köyhäksi kutsuvia ihmisiä, joilla on kuitenkin varaa polttaa aski, jopa kaksikin päivässä tupakkaa. Tekee kuukaudessa aika paljon, laskekaapa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat