Kommentit (8)

Faktaa kokemusasiantuntijalta.

Ongelma ei parane tautia lisäämällä. Vastuullisuutta lastensuojeluun saadaan vastuullistamalla lastensuojelun työntekijöitä. Tällä hetkellä lasten"suojelulla" on tä'ysi vapaus kirjoittaa raportteihinsa ja esitietoihin aivan mitä tahansa olivat pa totta tai täyttä valhetta tai jotain siltä väliltä. Valheita ei saa poistettua dokumenteista ja valehtelu jatkuu koska rikosilmoituksiakkaan ei oteta käsittelyyn. Lasten"suojelu" on näin valtio valtiossa. Tämä on itse koettu fakta 10  vuoden ajalta. Suomen lapset voisivat paremmin, jos neuvolatoimintaan (auttamiseen) panostettaisi sejsijaan että panostetaan lasten"suojeluun" (puuttumiseen peusteella tai usein perusteetta).

Vierailija

Lapset, joiden kehityksessä on haasteita, ovat joutuneet kyseenalaisiin tukitoimiin.
Asianmukaiset toimenpiteet ovat siten jääneet toteutumatta.

Tieto

Suurin ongelma on se että sossut ottavat asiakkaikseen mieluiten helppoja tapauksia ja nyhräävät sitten näiden kanssa. Vaikeille ei sitten yllättäen löydykään aikoja, heitä jopa pelätään ja vältellään. Kukapa ei näin tekisi, jos saisi itse valita työnsä ja saisi silti saman palkan, vaikka vaikeimmat työtehtävät jäisikin hoitamatta.

Mamma7

Todella pettynyt tämän kaupungin lasuun.Missä se perhee tuki on?Missä on se kuuntelu taito mitä nuorella tai vanhemmilla on sanottavaa?Tuki on sellaista missä lannistetaan nuori ja vanhemman kertomisella ei ole mitään vaikutusta.
Saatu selkään puukotusta ja todellakin papereissa lukee vaikka mitä.Aluksi kauhusteltiin mutta lopuksi en voinut kun nauraa että ei ole mahdollista että tälläisiä ihmisiä on olemassa.
Kaiken huvittavinta oli kun ei ollut mitään lasun mielessä kotioloissa häikkä.Valitettavaa vaan on että lapsi sairastu jossa ratkaisuna on heidän mielestä huostaanotto vaikka kaupungilla on hyvä tukiverkosto mutta erotetaan lapsi perheestä monen sadan kilometrin päähän.
Sydäntä oikein särkee lapsen ikävä kotiin jne.

Vierailija

Täysin hävytöntä ja järkyttävää se, missä tilassa lastensuojelu on Suomessa nykyään. Tästä laitoksesta tuntuu olevan paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Työntekijät ovat asiantuntemattomia, laitoksen kulttuuri kieroa, juonittelevaa ja selkään puukottavaa. Lapsista ei oikeasti välitetä, vaan pääasia on, että egoilevat sosiaalityöntekijät pätevät vallankäytöllään. Perheitä suorastaan kiusataan ja lapsia huostataan mielivaltaisesti tavallisista perheistä. Vaikeat, oikeat tapaukset jätetään kokonaan hoitamatta. Toivottavasti suurella yleisölläkin alkaa silmät vihdoin avautua tälle yhteiskuntamme mätäpaiseelle, että se saataisiin puhkaistua ja pian.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat