Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lapsille käyttöön saappaat ja kurahousut, jotka riisutaan oven ulkopuolella.

Ja laitetaan ikeakassiin ja viedään pesuhuoneeseen.

Vierailija

Meillä on iso katosalue, jossa on se sellainen rappuralli-saapasharja. Lapsi tykkää käyttää niitä, koska sai maalata rautaosan haluamallaan värillä. On myös auton ikkunaharja, sellainen pitkä ja kapea, ja lapsesta on tosi hauskaa sen kanssa huitoa kengänpohjia (toki sitä ei enää käytetä autoon).

Katoksessa on myös vanhan ajan saapasrenki, sellainen aikoinaan koulussa väsätty, jonka kanssa saa kätsysti saappaat pois jaloista. Sekin on lapsesta tosi kiva. Siitä sitten vain ulko-ovella saappaat jalasta ja kunnon paukutus niin, että hiekka lentää.

Eteisessä, joka niin ikään on suuri, on pitkä matto, joka kerää suurimman osan kurasta ja hiekasta sisällä. Jos kengät ovat kauheat, ne riisutaan heti ovella ja käyn ne hakkaamassa katoksessa puhtaammiksi.

Imuri sijaitsee eteisen nurkassa. Siitä se on helppo ottaa käyttöön aina, kun alkaa jalanpohjissa rahista liikaa. Iltaisin aina siistitään tavarat paikoilleen, rutiineihin kuuluu myös eteisen harjaus tai imurointi. Imurivuoroista suorastaan kiistellään :) .

Kuraeteinen on erikseen, ja sitä kautta tullaan, jos päällä on kuraiset sadevaatteet, jotka saa suihkuteltua puhtaaksi siinä ovella. Tämä on lapsesta hauskaa puuhaa. Täytyy vain aikuisena purra kieleen, kun vesi roiskuu siinä ympäriinsä.

Olemme varautuneet näillä tavoilla lähinnä koiraan, mutta meneväthän nämä jutut myös lapselle. No, ehkä se koira ei tarvitse saapasrenkiä.

Vierailija

Sinne voi kutsua naapureiden lapset leikkimään lapion ja ämpärin kanssa. Talvikin tulossa
Järjestää kesäpäiväjuhlat. Uima-allas ja rantapalloja.
Käyttäkää mielikuvitusta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Laitoin kiveyksen etupihan käytäville, hiekan tulo eteiseen/tuulikaappiin väheni 80%

Onko tarkka tulos? Miten mittasit?

Käyttäjä5324
Seuraa 
Liittynyt25.4.2017

Meillä on muotoonleikattu kuramatto koko eteisen pituudelta, nelisen metriä kokonaisuudessaa. Hankittiin sellainen juuri ko. ongelman vuoksi. Meillä kuljetaan vielä rattailla, ja niitä säilytetään eteisessä. Rattaiden kohdalla on kuramaton päällä vielä ruohomatto, joka säilyttää renkaista irtoavan hiekan.
Hiekkaa ei ole enää missään muualla asunnossa!

Prototyyppi
Seuraa 
Liittynyt31.10.2015

Miten olisi imurointi?

Rappurallista ja kuramatosta huolimatta eteinen on meilläkin kovin hiekoitettu. Ostettiin Dysonin varsi-imuri, joka jaksaa imeä hiekat ja sepelit kevyesti. Aina kun ei jaksaisi sitä isompaa imuria ottaa esiin pelkän eteisen takia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat