Kommentit (8)

Tytön äiti

Hei! Jäin miettimään kun meille joudutaan atooppista ihoa rasvaamaan paljon. Olen ajatellut, että on hyvä pestä pesuaineella ns. vanha rasva pois ennen uutta rasvaamista. Onko siis näin?

Nonnum

Meillä on 1v4kk taapero,ja kyllä minä ajattelen niin,että ihan kuin muutkin ihmiset, myös taaperon iho ja hiukset pestään pesuaineella joka päivä kun käydään suihkussa!suihku ilman pesuaineita on yyh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jaa jaa.. No meillä kun neljä mukulaa oikeasti leikkii ja ulkoilee ihan oikeassa luonnossa, jossa on mutaa ja pihkaa ja kuraa niin kyllä siinä saippuaa tarvitaan.
Eilen oli sipulien ja porkkanan nosto ja lapset jälleen päästä varpaisiin mullassa ja mustia.
Hauskin leikki on raahata metsästä kauheita puolimätiä karahkoja isälle polttopuiksi.

Juu, ei varmaan tarvi saippuapesua jos ne istuu sievästi hiekkalaatikolla tai keinuu keinuissa, mutta kaikki lapset ei näin tee.

Toisekseen kyllä jo eka- tokaluokkalaisen pojan varpaat ja jalat haisee jo hielle kunnon jalkkispelin jälkeen, ei siinä vesipesut auta tai tuloksena on hikinäppyiset varpaanvälit.

Metsässä rymynneet lapset todellakin pesen saippualla ja sienellä.

Vierailija

Peseytyminen ja suihkussa käyminen on sitä tärkeämpää, mitä huonommassa kunnossa iho on. Saunassakin atoopikon on lupa piipahtaa kosteissa löylyissä. Pesun voi suorittaa myös niin kutsuttuna voidepesuna, jolloin saippua korvataan kevyellä perusvoiteella. Peseytyessä ei saa vaurioittaa herkkää ihoa pesumenetelmillä, ja ihon kuivaus tapahtuu taputtelemalla pehmeällä pyyheliinalla. Ihon rasvaus kannattaa tehdä pesun jälkeen kostealle iholle. Myös kuiva ja kiristävä hiuspohja kannattaa ajoittain pestä perusvoidepesuin.

Vierailija

Ei tosiaan tarvi pienet lapset pesuaineita ja shampoita. Tiedän monia jotka pesevät alle kouluikäisten lasten hiuksia useamman kerran viikossa shampoolla! Ei varmasti tee hyvää...

Vierailija

Jep, hiekkalaatikoilta asfalttiviidakosta on hyvä käydä neuvomaan, kuinka lasta tai lapsen vaatteita ei tarvi olla pesemässä koskaan.

Eräs rouva oli kauhuissaan kun lapsella oli metsäretken jäljiltä naama ja kädet mustikassa ja haalarit kurassa. Ei ollut kuulemma ikinä nähnyt lastaan siinä kunnossa. Lapsi oli 4 vee. Että näin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat