Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Viisastelevan konkariäidin tunnustukset: ”Huomasin olevani ääliö”

Kuva: Satu Kemppainen

Pikkusisiskoni lapset syntyivät samoihin aikoihin kuin meidän kuopuksemme, ja aika nopeasti tutustuin uuteen puoleen itsessäni – viisastelevaan konkariäitiin.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

En ymmärrä, miksi pitäisi sisällyttää puheenvuoroonsa esirauhoittelu, ratkaisuehdotus ja jälkityynnyttely sekä kuorruttaa koko kakku vielä "herkkään kunnioitukseen". Siis oikeasti - eivät edes äidit USAssa, tuossa kohteliaisuuden luvatussa maassa, tee noin. Ihan vain "Luuletko, että voisit kokeilla/oletko kokeillut xxx? Se toimi meillä, myös yyyy on toiminut monella tutullani" on aivan riittävän ystävällinen, ketään loukkaamaton vastaus.

En näe tässä muuta kuin suomalaisen yliherkän hipiän,  taas tässäkin.  Aavee on opettanut kyyniseksi? Täällähän saa jatkuvasti lukea, miten tahattomasti lapsettomalle lastenvaunujen näkeminen naapurissa on harkittu provokaatio, ja velaa vatuttaa, kun hänen Kakara Katsoi Vieressäni Istuvaa Naista Kahvilassa-purkauksensa ei saakaan odotettua vastakaikua.

anscu

Ja sekin vielä, että sekä kaikki äidit että lapset ovat erilaisia. Tuskin on kahta samanlaista lasta, niinkuin ei Oo äitiäkään. Se mikä toimii toisen lapsen kanssa, ei ehkä toimi toisella. Musta jokainen äiti itse opettelee tuntemaan oman lapsensa, eikä siis sillä tavalla kukaan äiti "ole toista äitiä edellä" (vaikka Ois miten monta niitä lapsia jo )

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat