Kommentit (4)

Vierailija

En ymmärrä, miksi pitäisi sisällyttää puheenvuoroonsa esirauhoittelu, ratkaisuehdotus ja jälkityynnyttely sekä kuorruttaa koko kakku vielä "herkkään kunnioitukseen". Siis oikeasti - eivät edes äidit USAssa, tuossa kohteliaisuuden luvatussa maassa, tee noin. Ihan vain "Luuletko, että voisit kokeilla/oletko kokeillut xxx? Se toimi meillä, myös yyyy on toiminut monella tutullani" on aivan riittävän ystävällinen, ketään loukkaamaton vastaus.

En näe tässä muuta kuin suomalaisen yliherkän hipiän,  taas tässäkin.  Aavee on opettanut kyyniseksi? Täällähän saa jatkuvasti lukea, miten tahattomasti lapsettomalle lastenvaunujen näkeminen naapurissa on harkittu provokaatio, ja velaa vatuttaa, kun hänen Kakara Katsoi Vieressäni Istuvaa Naista Kahvilassa-purkauksensa ei saakaan odotettua vastakaikua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
anscu

Ja sekin vielä, että sekä kaikki äidit että lapset ovat erilaisia. Tuskin on kahta samanlaista lasta, niinkuin ei Oo äitiäkään. Se mikä toimii toisen lapsen kanssa, ei ehkä toimi toisella. Musta jokainen äiti itse opettelee tuntemaan oman lapsensa, eikä siis sillä tavalla kukaan äiti "ole toista äitiä edellä" (vaikka Ois miten monta niitä lapsia jo )

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat