Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sitten on narsistisia isovanhempia, jotka rikkoo kaikki perheen rajat kunnioittamatta ketään ja tekevät elämästä helvettiä.

Kolmen äiti ja ihana Ämmi

Luulin, että meillä on kaksi ihanaa isoäitiä. Taustat suunnilleen samat ja kumpikin jäänyt juuri eläkkeelle päiväkodista. Lasten myötä opin, mistä tarinoiden pahat henkilöt on keksitty.

Olen onnellinen, että perheemme elämään osallistuu yksi aidosti välittävä isoäiti, jonka rakkaus on ehdotonta. Välit toiseen isoäitiin katkaistiin ja puoliso on käynyt terapiassa kaksi vuotta - kolmas vuosi starttaa piakkoin. Muutos hänessä on ollut valtava ja sen nähtyäni, en tule koskaan tukemaan suhteen luomista tähän toiseen isoäitiin. Onneksi asia selvisi lasten ollessa pieniä, joten he eivät ehtineet altistua isoäidin tuhoisalle käytökselle. Ja onneksi toinen isoäiti opettaa, mitä on aito välittäminen.

Olen iloinen, että teillä on ihanat isovanhemmat. Se ei ole muilta pois. <3

Onhan Näitä

. . . ja sitten on aivan tavallisia isovanhempia, joita ei hyväksytä koskaan lastenlasten elämään, koska vanhemmilla on ylitsepääsemättömiä "ongelmia"!

Vanha ja viisas

Meillä eron myötä tuli tilanne että pojat tarvitsee miehen mallia, koska heidän isä ei voinut/osannut olla isä. Poikien vaari oli "vara-isä" pojilleni. Itse opin isovanhemmiltani paljon kädentaitoja sekä viisautta ajatella elämää, olen onnekas että lapsenikin saavat oppia sen viisauden-taidon vanhemmilta ihmisiltä. Olen kiitollinen joka päivä isovanhemmista ja heidän opeistaan.

Kohta jo aikuiset

Sairaudet erottavat usein kavereista, mutta myös osasta isovanhemmista. Kaikki eivät kestä lasten flunssaa vaikeampaa sairastamista tai vaikka leikkauksia. Ei haluta oikeastaan edes kuulla. Ollaan mieluummin toisten lastenlasten kanssa. Tilanne on vaan se, että enää aikuistuvia lapsia ei kiinnosta isovanhemmat, koska lapsena näkivät aina harvoin lyhyestä välimatkasta huolimatta ja ovat olleet aina ne huonommat lastenlapset.

Sädesieni vs terveys

Onko tietoa paljonko homeongelmat pilaavat lasten ja lastenlasten välisiä suhteita? Veikkaisin, että tuhansia suhteita menee karille. Meillä ei oikeastaan ole enää suhdetta toisiin isovanhempiin, koska lapset ovat pahasti homeesta sairastuneita. Vaikea tukea suhdetta isovanhempiin tässäkin tilanteessa. Luulisi, että isovanhempi haluaisi tukea lapsenlapsen terveyttä viimeiseen asti, mutta ei...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat