Kommentit (7)

Kolmen äiti ja ihana Ämmi

Luulin, että meillä on kaksi ihanaa isoäitiä. Taustat suunnilleen samat ja kumpikin jäänyt juuri eläkkeelle päiväkodista. Lasten myötä opin, mistä tarinoiden pahat henkilöt on keksitty.

Olen onnellinen, että perheemme elämään osallistuu yksi aidosti välittävä isoäiti, jonka rakkaus on ehdotonta. Välit toiseen isoäitiin katkaistiin ja puoliso on käynyt terapiassa kaksi vuotta - kolmas vuosi starttaa piakkoin. Muutos hänessä on ollut valtava ja sen nähtyäni, en tule koskaan tukemaan suhteen luomista tähän toiseen isoäitiin. Onneksi asia selvisi lasten ollessa pieniä, joten he eivät ehtineet altistua isoäidin tuhoisalle käytökselle. Ja onneksi toinen isoäiti opettaa, mitä on aito välittäminen.

Olen iloinen, että teillä on ihanat isovanhemmat. Se ei ole muilta pois. <3

Onhan Näitä

. . . ja sitten on aivan tavallisia isovanhempia, joita ei hyväksytä koskaan lastenlasten elämään, koska vanhemmilla on ylitsepääsemättömiä "ongelmia"!

Vanha ja viisas

Meillä eron myötä tuli tilanne että pojat tarvitsee miehen mallia, koska heidän isä ei voinut/osannut olla isä. Poikien vaari oli "vara-isä" pojilleni. Itse opin isovanhemmiltani paljon kädentaitoja sekä viisautta ajatella elämää, olen onnekas että lapsenikin saavat oppia sen viisauden-taidon vanhemmilta ihmisiltä. Olen kiitollinen joka päivä isovanhemmista ja heidän opeistaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat