Vierailija

Tämä ei ole mainos 😊

Muutimme mieheni kanssa Saksaan pari vuotta sitten ja täällä tutustuin perheenäiteihin, jotka kaikki hehkuttivat Thermomix keittiön yleiskonetta. Kaverit tekivät sillä hillot, keitot, kakut, pullat, kastikkeet, jäätelöt. Joten päädyimme ostamaan sen myös meille Vorwerkin liikkeestä. Paras keittiöhankinta ikinä! Laitteeseen saa ladattua esim. valmiita ruokareseptejä ja sitten vain lisää aineksia laitteen ohjeiden mukaan. Laite kuumentaa, hämmentää, höyrystää jne. reseptin mukaan.

Tämä on siis täällä Saksassa huippusuosittu kone. Miksi en koskaan kuullut siitä Suomessa? Vai elonkö pimennossa? Onko laite tuttu vauvalaisille? Ja löytyikö laitteelle suomalaisten ruokien reseptejä netistä?

Kommentit (3)

Vierailija

Italiassa oli myös tosi suosittu. Kaikilla 'paremmilla' perheenemännillä oli. Kätevä laite. En ole törmännyt Suomessa siihen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Laitetta myyvät kotiäidit tupperware tyyliin, sitä ei saa kaupasta. Oma laitteeni (vuoden vanha) meni jo rikki ja jouduin lähettämään sen ostomaahan takuuhuoltoon (olen jo muuttanut takaisin Suomeen) vaikka laitteen myyjä vakuutti, että kansainvälinen takuu löytyy! Myynti ei ole ammattimaista ja jos jokin menee pieleen niin palvelualttius on luokkaa 0. Muuten ihan näppärä laite, tosin ei tule käytettyä läheskään niin paljon kuin alunperin ajattelin. Harkitsen jo laitteen myyntiä ja tavallisen yleiskoneen hankkimista. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla