Kunniaveteraaneille

Mikä on se perimmäinen syy tähän? Kuten me kaikki tiedämme Veteraanit kylpevät jo rahassa mutta Veteraaniyhdistys on laittanut rahakasojen eteen paksut rautaportit ettei veteraanit pääse niitä käyttämään omiin menoihinsa: https://nekon-blogi.blogspot.fi/2015/12/lopettakaa-rahan-keraaminen.html

  • ylös 4
  • alas 5

Kommentit (9)

Vierailija

En ole antanut enkä anna jatkossakaan. En usko että tekevät mun roposilla yhtään mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
enlahjoitaenää

Veteraaneja on hyvä kunnioittaa mutta onko se oikein että heille lahjoitetut rahat eivät mene heille kokonaisuudessaan vaan yhdistys siemaisee suurimman osan itselleen. Veteraanit eivät siis saa kunnolla palveluita joita me suomalaiset olemme heille lahjoittaneet setelimuodossa.

Vierailija

Mies 29v plus 1v miettii kirjoitti:
Veteraanit voisivat kölliä jahdin kannella välimerellä ja nautiskella kokaiinista ja maksullisista naisista noilla summilla, mutta rahan kerjäämistä ei lopeteta. Mitä rahoille tapahtuu, kun parin vuoden päästä viimeinenkin veteraani kuppaa? 

Pitäisikö veteraaneja ylipäänsä erottaa muista vanhuksista?

Katos kun se kokkeli ei maistu kun vauhtiin ja valkoiseen lumeen on tottunut...

Vierailija

"Jos veteraaniliitot olisivat lopettaneet toimintansa tämän vuoden alussa ja varat olisi jaettu järjestöjen veteraanijäsenille, olisi kukin saanut noin 24 euroa. Selvityksessä on laskettu mukaan Rintamaveteraaniliitto ry:n ja Suomen Sotaveteraaniliitto ry:n varat."

"Sotainvalidien Veljesliitolla on varallisuutta 230 euroa sotainvalidi- ja puolisojäsentä kohden, jotka on tarkoitettu sodassa vammautuneiden ja heidän iäkkäiden aviopuolisoidensa ja leskiensä hyväksi."

Lähde: veteraanit.fi

Vierailija

On tiedossa jo tuo, äitini sanoi vuosia sitten kerääjille ettei mitään anna, kun ei isänsä (sotaveteraani) ainakaan niistä ole mitään saanut. Minä jatkan samaa linjaa.

ovatkohesankareita?

Vierailija kirjoitti:
Veteraanit ovat pelastaneet Suomen. Harmi kyllä myös kaltaisillesi.

Onko veteraaniyhdistys pelastanut suomen? Miksi he eivät jaa rahoja veteraaneille?

Vierailija

Nyt on mennyt kyllä ihan ohi. Mitä toimintaa he järjestävätkään veteraanien hyväksi?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla