Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (10)

juoppå burgerimies

kannattaa painaa pihviin kuoppa niin nesteet eivät valu pihalle,ja paista rauhassa ekana toinen puoli ja sitte toinen puoli,älä kääntele koko ajan...joo eikä liikaa pihvejä pannulle ettei pannu jäähdy

Vierailija

Niinpä. Ja nykyjään ei tarvii edes munaa tai korppujauhoja kun ostaa 17% jauhelihaa.  Hassua että Pirkkakin myy lähes kuusi euroa maksavia valmiita burgerpihvejä,kun teet ne 30 sekunnissa ite kolmen euron jauhelihapaketista.

Käyttäjä2079
Seuraa 
Liittynyt7.6.2016

Kyllä mä haluan maustaa pihvit. Karitsapihveihin rosmariinia, raastettua sitruunankuorta ja/ tai vähän valkosipulia, suolaa, pippuria. Sitten jauhelihan voi muotoilla pötköksi, leikata pihveiksi ja paistaa. 

Maustaminen ei todellakaan ole iso vaiva, mutta mauton ruoka saa pahalle päälle. 

bursaliini

Ei burgeripihveihin laiteta mitään korppujauhoja!!!!!!

Ei edes pilkottua sipulia tms.

Jos maustan vain pippurilla ja suolalla, laiten ne, kuten tässäkin ohjeessa sanotaan, vasta paiston jälkeen.

Pihvin sitomiseksi lorautan kuitenkin jauhelihan sekaan hiukan öljyä ja sekoitan sen lihaan.

Jos laitan enemmän mausteita, esim. chili, valkosipulijauhe tms., silloin sekoitan mausteet jo taikinaan.

Vierailija

Mäkin ennen tein aina vaivalla kananmunat ja maustehärdellit sekaan, mutta ei se vaadi tosiaan mitään muuta ku suolaa ja pippuria!

Vierailija

Käyttäjä2079 kirjoitti:
Kyllä mä haluan maustaa pihvit. Karitsapihveihin rosmariinia, raastettua sitruunankuorta ja/ tai vähän valkosipulia, suolaa, pippuria. Sitten jauhelihan voi muotoilla pötköksi, leikata pihveiksi ja paistaa. 

Maustaminen ei todellakaan ole iso vaiva, mutta mauton ruoka saa pahalle päälle. 

Miten maustat jauhelihan?

Vierailija

Näinhän ne on kokolihaa, ei siis mitään korppujauhoja, munia tai kermaviilejä pihveihin!! Mausteeksi vain tuore mustapippuri myllystä ja suola.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat