Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on paras tapa majoittaa yövieraat ja miten säilyttää vieraspatjat?

Kuva: Ilana Aalto

Miten ratkaista yökyläilyt, kun kotona ei ole vierashuonetta? Ammattijärjestäjä Ilana Aalto vastaa.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Vuodetuolit ovat aika hyvä ratkaisu ainakin nuorille yöpyjille. Isovanhempia en sellaisiin majoittaisi, sillä lattiatasolta ylös könyäminen ei ole helppoa. Näitä tuoleja voi kyllä säilyttää lastenhuoneessa, mutta on harkittava tarkkaan, kenet majoittaa lastenhuoneeseen. Vai olisiko tilaa vaikka takkahuoneessa? Olen itse jonkun kerran joutunut lastenhuoneeseen. Alle kouluikäinen lapsi meni vanhempien väliin ja minä sitten yritin nukkua epämukavassa nuorisosängyssä. Ei kiitos, ei enää!

Vierailija

Majoittaa vieraat hotelliin....?? Eiköhän aikuiset matkailijat löydä sen hotellin ihan itse. Sen verran paska patjatarjoilu meillä, että eivätpä ole matkailijat toista kertaa yösijaa vailla :)

Vierailija

Kunnollisia levitettäviä sohvia on vaikea löytää.   Mekanismit eivät tahdo säilyä kunnossa.  Patjat vievät paljon tilaa säilytyksessä.  Ilmalla täytettävällä olen nukkunut.  Kyllä siinä yksi yö menee mutta.....

Vierailija

Vakituisten asukkaiden jenkkisängystä saa toisen patjan vieraspatjaksi eli silloin, kun vieraita ei ole, vieraspatja on sängyssä.

Vierailija

Meillä on työhuoneessa (ent lastenhuone) vuodesohva ja nykyisin myös vauvansänky lapsenlapselle. Lisäksi toisessa lastenhuoneessa on vuoderahi kavereiden yöpymiseen. Varastossa isoon matkalaukkuun pakattuna sellainen ilmapatja.

Tarvetta on sillä esim jouluna extrayöpyjiä on lisäksi vähintään 5

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat