Vierailija

Kaikennäköisiä ituhippejä, joille pitäis ensimmäisenä syntymän jälkeen laittaa naru jalkaan ja... Kalastus kiellettävä koska kaloillakin on tunteet. No perkl kyllä heinääkään ei saisi niittää koska on annettava luonnon rauhassa hoitaa hommansa loppuun, kasvien siementää ja villiintyä rauhassa. Vieraslajien kuten kurkun ja tomaatin viljely kiellettävä sakon uhalla, eivät luonnostaan täällä kasva.
Ei siinä mitään jos joku on tuotamieltä, mutta että kaikenlisäksi vielä yle jota verorahoilla rahoitetaan julkaisee uutisissa ja kehäkolmosen sisäpuolen nuori nainen joka on ikänsä siinä tynnyrissä kasvanut ja on yhtä pihalla ulkomaailmasta kuin ihminen pohjoiskoreassa uskoo tämän kaiken ja saa ahaa elämyksen että joooo kyllä tämä varmasti on näin kun neiti x on asiaa tutkinut. Eiväthän he ymmärrä ulkomaailmasta kun lihakin tulee kaupasta ja maito purkkiin, kasvikset kaupan hyllyltä, haikara tuo ne sinne.

  • ylös 4
  • alas 2

Kommentit (1)

Vierailija

Miten sua ap haittaa se, että asioita käsitellään keskustelun keinoin? Mun mielestä on oikein hyvä, että nostetaan asia esille vaikkapa kalojen osalta. Jokainen kalastanut tai metsästänyt tietää, että eläimilläkin on jonkinlaiset tunteet, pelkäävät ja tuntevat kipua. Se, että kalastus pitäisi kieltää on yksi mielipide muiden joukossa ja jokainen ymmärtää, ettei se ole realistista. Ainakaan tällä hetkellä. 

Mutta ylipäätään, totta kai pitäisi pyrkiä maailmaan, jossa mitään elollista ei tieten tahtoen tarvitsisi tappaa ja aiheuttaa kärsimystä. Pienin askelin ja arjen valinnoilla..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla