Vauvakuumeilijan tunnustukset: ”Äkkiä oli ihan pakko saada vauva”

Kuvitus:  Jenni Väre

Vauvakuume saattaa iskeä yhtäkkiä ja täysin yllättävässä tilanteessa, Hannele Lampela kirjoittaa. Oireet vain vahvistuvat, jos raskaus ei ota heti alkaakseen.Lue koko juttu

Kommentit (6)

rane

se on kait luonnonlaki lisääntykää ja täyttäkää maa lukee jo isoskii kirjas toiset kai puuhastelee aikansa kuluks toiset ei haluu lapsii tänne kärsii ei se kait pakko ole eikä kaik kait kykenekkää mut helpottaa se yksinoloo ja antaa elämälle tarkotuksen ja tuo sisältöö elämään ikävää ettei jokku löydä kumppannii.

rane

kyllä pitäs yksiolijallakii olla joku oikeus perhekeskeisyys on yliarvostettuu ja julkkisten ei pitäs ollenkaan men naimisiin eikä köyhien tekosistaan pitää huolehtii huvikseen puuhastelu ei o viisast.

Kommentoija69

Itsekeskeinen nainen, joka ei näe muuta kuin oman vauvakuumeensa. Mies näkee jotkut asiat selvemmin, kuten esim. sen, että äiti on ajoittain hyvin väsynyt ja stressaantunut, mikä tietenkään ei voi olla heijastumatta lapsiin. Neljässäkin pikkulapsessa on aikamoinen työ. Miehellä on reissutyö merimiehenä ja hän joutuu olemaan paljon poissa kotoa. Tämä tarkoittaa, että hänestä ei voi olla tuolloin lainkaan apua lastenhoidossa. Tuollainen kiristäminen edes puolileikillään uhkaamalla, että viides lapsi tehdään jonkun toisen miehen kanssa, on julmaa. Nainen sivuuttaa miehensä mielipiteen sopivasta perhekoosta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat