Kommentit (6)

Vierailija

Kannatti. Meillä oli todella paha kierre. Tulehdukset eivät loppuneet, mutta kipu helpotti huomattavasti. Kierre meni ohi 3vuodessa eli vasta kun "lapsen pää oli kasvanut niin että kotvakäytävien asento oli oikea" .

Vierailija

Meillä ainakin auttoi pahimpaan aikaan. Jouduttiin putkittamaan 7 krt, ennen kuin aika viimein alkoi auttaa eli kierre 1 1/2 -vuotiaasta viisivuotiaaseen. Onneksi on hoitokuluvakuutus.

Vierailija

Lastenlääkäri on aika hyödytön eli kannattaa mennä knk-lääkärille. Lastenlääkärillä ei ole tarpeeksi hyviä välineitä ja osaamistakaan korvien tutkimiseen.

Vierailija

Lapsellani on ollut yhdet putket, joiden ansiosta tulehdukset loppuivat noin puoleksi vuodeksi. Sitten putket menivät tukkoon, eikä niitä enää saatu auki. Tulehdukset ym. korvavaivat (nestettä välikorvassa, eritteen vuotaminen) palasivat ja poukkoiltiin korvalääkäriltä toiselle. Yksi lääkäri olisi heti laittamassa putket uudelleen, toinen halusi odotella vielä. Koulukuntaerot tuntuvat olevan suuret putkitusten ja lääkkeiden määrämisen suhteen. Nyt onneksi tilanne rauhoittunut, vaikka muutama antibioottikuuri oltaisiin vältetty uusilla putkilla...

Vierailija

Nyt 7-vuotiaalla oli aikanaan paha korvatulehduskierre. Sai aina 5 pv antibioottikuurin joka auttoi viikon verran, ja taas uusi tulehdus. Putket laitettiin ja kierre loppui siihen.

Suosittelen lämpimästi.

M23

Itselläni on aikuisenakin ollut kerran putki korvassa, aikuisten kohdalla ei onneksi nukutusta tarvita vaan lääkäri laittoi putken saman käynnin yhteydessä kun sen perustarkastuksessa huomasi. Viime vuosi oli varmaan ensimmäinen ilman yhtäkään tulehdusta, toivottavasti sama linja jatkuu tänäkin vuonna.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat