Meri-Tuuli Lindström ja Alfred-vauvan sydänvika: ”Meillä ei pelätä enää”

Meri-Tuuli sanoo, ettei Alfredin sairastuminen laittanut arvoja uusiksi. ”Ei meistä tullut vauvan jälkeen äitiä ja faijaa. Olemme samat ihmiset, joilla on lapsi.” Kuva: Mikko Hannula

Meri-Tuuli Lindströmin huoleton odotus päättyi tietoon vatsassa kasvavan vauvan sydänviasta. – Me selvisimme helpolla, hän ajattelee nyt.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Leleth

Vertaistuki on todella tärkeä asia kun vanhemmat saavat kuulla niinkin isosta asiasta kuin synnynnäinen sydänvika.  Sen vertaistuen ei tarvitse olla välttämättä mitään monimutkaista, kuten Meri-Tuulikin toteaa, jo teini-ikäisen leikatun sydänlapsen tapaaminen voi olla todella tärkeä voimavara  siinä prosessissa.
Kaikki lapset ovat ykilöitä, kaikki leikkaukset ja niistä toipumiset hieman erilaisia, mutta kun näkee, että samalla sydänvialla varustettuja vanhempia lapsia, teini-ikäisiä tai aikuisia se helpottaa hieman.
Itse koen nykyään omalta osaltani vertaistuen antamisessa tärkeänä olla se, joka luo luottoa tulevaan ja niihin mahdollisuuksiin mitä lapsella tulevaisuudessa on vaikka vanhempia pelottaa.

2½ vuotiaan äiti, jolla itsellä on TOF

Kaikkea hyvää jatkossa

Itkin kun katsoin Meri-Tuulista ja vauvasta tehtyä videota tv ohjelmassa jossa hän kertoi tarinansa lapsensa sydänviasta.Lapsesi on aivan ihana ja vilkas ei uskoisi ollenkaan sairastavan mitään!Kaikkea hyvää koko pienelle perheellenne.Paljon Onnellisia Päiviä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat