Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen menossa ensimmäistä kertaa asuntomessuille kesällä ja nyt heräsi vähän kummallisia kysymyksiä :D Eli voiko sinne messutaloon saapastella kengät jalassa? Voiko esim. mahdolliseen yläkertaan mennä? saako katsella kaappeja, esim. keittiön kaappien sisusteita? Voiko sohvalle istua?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Asuntomessuilla lattiat on yleensä suojattu matoilla tms. sekä rajattu alue, missä saa kulkea. Esim. huoneisiin ei yleensä saa mennä tai jos saa, niin rajatulle alueelle. Harvoin missään pitänyt kenkiä riisua, sillä muutenkin usein taloissa kulkeminen on ruuhkaisaa ja niissä usein on järjestetty kierto siten, että yhdestä ovesta tullaan sisään ja toisesta ulos jolloin kengät jäisivät väärälle ovelle (ellei kanna niitä mukana). Vähän riippuu aina talosta, millaiselle alueelle siellä pääsee.

Vierailija

Messutaloissa on hyvin selkeästi rajattu alueet missä saa kulkea ja tosiaan kannattaa myös noudattaa kulkusuuntaopasteita. Kenkiä en ole koskaan joutunut ottamaan pois missään. Keittiöt ja oikeastaan kaikki muutkin tilat ovat yleensä köysillä rajattu niin, ettei kaappeja pääse availemaan tai sohvalle istumaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Edellisten vastausten lisäksi varaudu siihen että et mahdollisesti pysty katsomaan rauhassa kohteita, koska ihmisiä on aina valtavasti. Kannattaa ottaa kiinnostavista jutuista kuvia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla