Vierailija

Minulla on ollut tasapitkä malli ilman etutukkaa jo kauan ja mietin tässä vaihtoehtoja, jos vaikka uskaltaisin mennä kampaajalle leikkaukseen. En silti halua lyhyttäkään tukkaa. Olisi kiva kuulla ideoita. Haluaisin, että saisin koko tukan tarvittaessa ponnarille. Onko esimerkiksi layered (en tiedä mikä se on suomeksi) kiva käytännössä ja sopiiko suht suoraan hiukseen? Joskus kyllä myös kiharran hiukset ja pidän niitä auki esim. juhlissa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Tytär tasoittaa latvat tasapitkiksi. Viimeksi tasattu vuodenvaihteessa lantiomittaan. Kampaajalla en ole käynyt vuosiin. Omat hiukseni ovat piikkisuorat, ja kerrostus ei toimi - koska hiukset eivät käänny mihinkään, lopputulema on rotansyömän näköinen.

Vierailija

Mulla on latvat leikattu hieman v-kirjaimen muotoon. Tukkani on hieman taipuisa, joten tuo muoto saa latvat menemään itsestään kivoille laineille tai kiharoille. Näyttää ponnarillakin ollessa kivalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tasapitkät, lapaluiden yli joten kerrostus ei toimi niin pitkässä enää. Nykyisin jakaus keskellä päätä, mutta joskus on ollut myös sivujakaus ja vino otsatukka. Sekin oli kiva. Tasapitkä hius on siitä hyvä, että se mahdollistaa paljon kampauksia, letit ja nutturat onnisutuvat hyvin.

Vierailija

Kun joku paljasti kinuskin salaisen rakkauden, se alkoi,itkemään.

parempaan parturiin mentiin, mutta tuli kuitenkin harmistuneena töllöilemään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla