Vierailija

Hieman ontuva otsikko, mutta koska stealthing kääntyy kutakuinkin kondomin poistamiseksi seksin aikana ilman naisen lupaa, niin tämä englannin kielen termi oli lyhyempi. Mitä mieltä olette siitä, että miehiä on tuomittu raiskauksesta sen takia, että ovat poistaneet kondomin salaa seksin aikana (esim. tänä vuonna ranskalainen mies tuomittiin Sveitsissä). Vaikka tämä raiskaustuomio oliskin yksittäinen kovempi tuomio, niin yleisesti ottaen tämän katsotaan kuitenkin olevan seksuaalista väkivaltaa, koska kondomin poistaminen ilman lupaa muuttaa merkittävästi niitä olosuhteita joiden puitteissa nainen suostui alunperin harrastamaan seksiä. Olen tästä siis aivan täysin samaa mieltä, mutta mitä mieltä olette siitä, että naisia jotka sabotoivat samalla tavalla ehkäisyä eli jättävät yhdessä sovitun ehkäisyn pois, ei saada koskaan edesvastuuseen (korjatkaa, jos olen väärässä ja joku nainen jossain päin maailmaa olisi tuomittu raiskauksesta pillereiden syömättä jättämisen takia)
Ymmärrän toki, että naisten e-pillerit ovat sellainen ehkäisymuoto että teon tahallisuutta on vaikea näyttää toteen. Eihän voi olla rikollista aidosti unohtaa pilleriä, mutta hieman epäreilulta tuntuu, että naisille on tälläinen mahdollisuus suotu. Tietysti erona on se, että ilman kondomia partnerin sukupuolitaudit voivat tarttua, kun taas e-pillereitä käytettäessä tautien mahdollisuus on jo ns. otettu huomioon (toivottavasti!). Toisaalta taas miesten motiivina on varmaankin yleensä vain se, että ilman kondomia tuntuu heistä seksi paremmalle kun naisilla jotka jättävät pillerit syömättä, on mielestäni raskauttavampi motiivi yrittää tulla raskaaksi 'vahingossa'.

  • ylös 4
  • alas 9

Kommentit (5)

Vierailija

Jos kumppanin kykyyn syödä e-pillereitä ei luota, kortsu käyttöön tai selibaatti. Tai sitten vahdit pillerin ottamisen joka päivä ja tarkistat, ettei nainen heitä pilleriä pois tms.

Tuossa kortsun pois ottamisessa lienee tautiriski syynä tuomioon. Taitavat vielä olla yhden yön juttuja.

Vierailija

Mies tietää hyvin etten syö pillereitä ja jos ottaa kortsun pois niin oma vika jos tulen raskaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos epäilee ettei kumppani jättää salaa syömättä pillerit. On suhteessa pahoja luottamusongelmia. Miksi tuhlata aikaa huonoon suhteeseen?

Nämä kaksi eivät ole verrattavia asioita. Tuomitsen molemmat teot hyvin ankarasti, mutta kondomin poistaminen kesken kaiken ilman toisen lupaa on kamalaa, tällaiset kondomin riisujat ovat varmaan tehneet saman tempun monelle muullekin eivätkä välttämättä edes tiedä mitä tauteja he kantavat.

E-pillerin syömättä jättäminen on siis edelleen mielestäni todella törkeää, mutta siinä ei sentään yleisesti ottaen olla tartuttamassa keneenkään sukupuolitauteja, koska tällaiset tapahtuvat parisuhteessa tutun henkilön kanssa. Näissä kahdessa terveysriskin aiheuttaminen on se asia jonka avulla tätä puntaroin. Jättämällä pillerit pois nainen aiheuttaa terveudellisen riskin eli raskauden vain ja ainoastaan itselleen. Kondomin poistaja altistaa toisen ihmisen vaaraan.

Vierailija

Onko tämä stealthing nyt sitten tulossa oikein "muotiin" kun tuohon termiin tuntuu koko ajan törmäävän?

Ihme juttu sinänsä, miehet ovat aina parkumassa suureen ääneen siitä miten pitää maksella elareita, mutta silti yrittävät vetäistä paljaalla jos vain saavat tilaisuuden.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla