Vierailija
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Jos on riittävän tasokas ruoka ja kohtuulliset hinnat niin pääkaupunkiseudulla on mahdollista saada riittävä voluumi jotta ravintola kannattaa pitää auki myös sunnuntaisin.

Vierailija

Ne missä olen itse työskennellyt, on sunnuntain myynti samaa tasoa kun maanantain tai tiistain. Palkkakuluja toki tältä päivältä puolet enemmän. Mutta ravintola-alan muut lisät ovat kyllä niin huonot... Ehkä tuossa on järkeä isommissa paikoissa, pienissä missä muutenkin sunnuntaina yksin työskennellään tuo on ihan turha. :) Kas kun eivät nyt ota tästä lisää kimmoketta ja poista sunnuntai lisiä tai pienennä niitä esim. 50%... Onhan niistä puhetta ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vai valittavat työvoimapulasta.. täällä yksi työtön baarimestari. Töitä ei vaan ole! Tai jos on, niin tarjontaa on nihkeesti ja halukkaita tekijöitäkin löytyy vähemmillä kokemuksilla x( Niiden kanssa on vaikea kilpailla, kaikki kun eivät arvosta tietoa tai taitoa, kunhan voi toimia varavastaavana ja osaa kaataa kaljaa ja käyttää kassaa. Kyllä on työt jäänyt saamatta :D Yks yritys oli kiinnostunut, mutta yritti keplotella vuosikokemukset nollien mukaan.. Huoh.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla