Vierailija

Jep, eli täitä löytyi ekaa kertaa reilu kuukausi sitten. Yhteensä 9 täishampoohoitoa ollaan tytön kans tehty, joka päivä vaihdettu lakanat/pyyhkeet, joka pv imurointi, alkuun joka pv kampaus, sen jälkeen joka toinen pv. Vaatteita vaihdettu ahkerasti + pesty, pakastamista aktiivisesti harrastettu.

Shampoopesut tasan varmasti ja tarkkaan ohjeiden mukaan. Lisäjsi päässä on ollut luonnonhoitoja mm. Kookosöljyä, kookosrasvaa, oliivuöljyä, eukalyptusvettä, etikkaa, föönannut omaa päätä hulluna, alkuun suoristusraudalla käristämistä jne.

No saivareet ei kertaakaan heti pesujenkaan jälkeen ollut täysin kadonneet. Aina niitä sitten kuitenkin on löytynyt seuraavana päivänä. Lapsi otettu päiväkodista kotiin kahdeksi viikoksi, että saisi täit pois. Ketään ei olla kolmeen viikkoon tavattu... ja aina vaan purevia saivareita löytyy.

Itse ajelin pääni millisiiliksi, oli oma tukka jo aivan hamppua ja päänahka erittäin huonona. Hiukset päälaelta n. 1-3mm pitkät. Eilen ajoin ja vielä löytyy saivareita, yksittäisiä.. hyi he..

Tytöltä löytyi taas 3 saivaretta, yksi isompi ja kaksi pienempää. Ei anna oikein kammata enää ja itkee kun kuuleekin sanan täi. Ajanko suosiolla tytöltäkin vaan pois, vai olisiko ideoita?

  • ylös 3
  • alas 2

Kommentit (15)

Vierailija

Kaikki petivaatteet pitää joko pestä tai käyttää pakastimessa. Eli patjat saunaan ja kaikki pesukoneeseen.

Sen lisäksi imurointi ja lattian kostealla pyyhkimen. Muista pestä pyyhkeet päivittäin.

Viimeksi täit löytyivät pk lapsen pyöräilykäpärästä jota käytettiin on päivittäin.

Vierailija

Ajele pois vaan. Eiköhän ne hiukset ole jo kaikista hoidoista sen verran kärsinyt, että ne kannattaakin ajaa pois. Sen jälkeen voisitte mennä käymään lääkärissä ja kertoa tuosta tilanteesta, ennen kun teillä on päissänne kaikille myrkyille vastustuskykyisiä täitä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Millä ihmeen shampoilla sä olet pessyt? Me ollaan käytetty vain ja ainoastaan Paranix Sensitivea, ja ne kolme kertaa kun meillä on ollut täitä ne ovat lähteneet kertahoidolla. Sekä kuolleet täit että kuivuneet munat rapisevat pois kammatessa eikä uusia ole näkynyt (kunnes on ehkä tullut uusi tartunta). Silikoniliuos jota pidetään päässä yön yli, ihan paras ja helpoin kaikista.

Vierailija

Onhan ne äklöjä joo, mutta ei niiden takia kannata noin traumoja ottaa.
Täishampoo. Tyynyt, patjat ja peitot saunaan 80 asteeseen 2h. Harjat ja kammat kiehuvaan veteen hetkeks. Pitäis lähtee.

Vierailija

Niin myrkkyshampoita käytimme kerran kahta eri laatua. Loput olivat mekaanisesti tappavia, että ei tässä vastustuskykyä lisätä niille, sen homman on ilmeisesti joku muu hoitanut.

Juu siis ostin ennen ekaa pesua peräti uudet petarit ja tyynyt pestiin 90asteessa, peitot myös. Ja lakanat yms myös.
Parin viikon kuluttua ostin uudet peitot, lakanoita ja tyynyt. Ja shampoopesut ennen näiden käyttöön ottoa.

Vierailija

Paranixit, licenerit, nixit, priodermit yms on kokeiltu.

Hullu siivoaminen, peseminen, kampaaminen jne ei varmaan ainakaan ole huonontaneet mahkuja päästä täistä.

Vierailija

Ne saivareet pitää tukasta etsiä ja poistaa. Ei ne häviä itsestään, ei välttämättä edes shampoopesussa.

Vierailija

Kaikkein parhaan tuloksen saa, kun hiukset pesee ihan tavallisella konetiskiaineella. Täit kuolevat varmasti, eikä käsittelyä tarvita kuin kerran.

Vierailija

Onkohan sinulla käsitteet sekaisin, kun puhut purevista saivareista? Saivareet ovat täin munia (niitä valkoisia). Jossain on kyllä nyt jotain pielessä, kun täit eivät ole tuolla showlla lähteneet. Oletko varmasti laittanut tarpeeksi shampoota?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onkohan sinulla käsitteet sekaisin, kun puhut purevista saivareista? Saivareet ovat täin munia (niitä valkoisia). Jossain on kyllä nyt jotain pielessä, kun täit eivät ole tuolla showlla lähteneet. Oletko varmasti laittanut tarpeeksi shampoota?

Ilmeisesti käsitteet ovat sekaisin, siis niitä toukkia, jotka puree.
En tiedä mitä vastausta havittelit, mutta totta maar olen laittanut tarpeeksi ainetta päihimme. Esim. Liceneriä meni 1,5 putelia yhteen päähän.

..ehkä vastaus on jo selvä omaan kysymykseeni. Koen, että on ajettava tytön pää. Tyttöä ei haittaa kuulemma, isää ei haittaa eikä minua. Kai se on se päiväkodin ja muiden ihmisten reaktio mitä pelkään.

Vierailija

Pään ajelu ei auta. Täitartunta voi tulla heti huomenna vaikka saisittekin nyt ne häädettyä.

Vierailija

Kampaaminen on yhtä tärkeää kuin pesu. Mä kampasin joka päivä saivareita pois. Leikkasin saksilla osan kun eivät muuten lähteneet. Pestiin kolme kertaa kaiken kaikkiaan. Saakohan päiväkodista aina uusia? Kaikki kun ei välitä hoitaa niitä pois.

Vierailija

Kyllä se pään ajelu auttaa saamaan nämä tämänhetkiset pois, ei se tukka niin nopeasti kasva takaisin.
Jatkossa tarkastan lapsen pään kerran viikossa, ettei ongelma paisu niin suureksi. Olen myös päättänyt, että jatkossa jos tartunnan saamme niin hoidan hiuksemme vain öljyillä. Eli joka ilta yöksi öljy päähän ja aamulla pesu+kampaus ja mahdollisuuksien mukaan öljy saa olla vaikka pidempääkin hiuksessa, ettei shampoolla tarvitse kuivattaa päitä/hiuksia.

En halua enää ikinä laittaa myrkkyjä päähämme. Varsinkaan kun ovat tehottomia. Hiukset ja päänahka vaan menee. Tukka/päänahka oli itsellä mennyt niin huonoksi, ettei olisi edes kampausta enää kestänyt. Lapsella siinä ja siinä. Kamalaa :(

Vierailija

Lapsi sai täitä päiväkodista. Voiko ne tarttua pimppikarvoihin? Kutittaa niin penteleesti. Olen yh ja seksiäkään ei ole tullut harrastettua 3 kuukauteen. Peilillä olen yrittänyt tutkia, mutta ei näe tarpeeksi tarkasti että vilistääkö sielä jotain.

Vierailija

Kyllä voi, sheivaa kaikki, kainalot ja sääret myös. Ei ne esim säärissä kauaa roiku mukana, mutta jonkun verran lisäelinaikaa saavat.

Ps. vaatteiden pakastus ei meillä tehonnut myöskään...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla