Uudella kikalla teet maailman parasta makaronilaatikkoa

Makaronilaatikkoon tulee mahtava kuori, kun sen paistaa uunipellillä. Kuva: Panu Pälviä

Täydellisessä vegemakaronilaatikossa on tuplasti ruuan parasta osaa, rapeaa kuorta. Tällä reseptillä kokkaat oman annoksen myös vauvalle.Lue koko juttu

Kommentit (14)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Annoskoon tulee olla 200 grammaa.

Kukas sen määrää? 

Tuo 200 gramman annos on vanha av:n juttu. Morsian mietti, riittääkö häissä 200 g makaronilaatikkoa per ruokailija.

Vierailija

Hyi elämä. Itse aina minimoin tuon "rapean" pinnan. Kukaan ei meillä siitä tykkää. Lisäksi härkistä hyi x2.

Meillä söi vauva ihan samaa kun mitä tehtiin ja ei otettu mitään erikseen. Suomessa panikoidaan ihan turhaa mausteista vauvalle. Muualla maailmassa mm. Intia ja Meksiko lapset syö mausteisia ruokia ihan pienenä jo. Sitten taas sielä ei näytä ainoat mausteet olevan suola ja pippuri.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei kuitenkaan käy vegaanille, kun on munia, juustoa, maitoa.

Miten länsimainen huoleton suurkuluttaja kykenee pitämään tällaista yllä?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kuitenkaan käy vegaanille, kun on munia, juustoa, maitoa.

Miten länsimainen huoleton suurkuluttaja kykenee pitämään tällaista yllä?

Eikö se ole tavallaan hieman tekopyhää? Ulkonäkö on tietysti yksi motivoiva tekijä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat