Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen kolmevitonen sinkkumies. Olen juuri valmistautumassa kaverin luo illanistujaisiin lähtöön. En kiirehdi, koska en haluaisi olla siellä kovin kauaa; ei vaan huvita juoda kuin pari-kolme kaljaa, ja jos olisin siellä sen tyypilliset 6 tuntia tms, niin kaljaa menisi kyllä enemmän.

Nykyään välttelen yleisestikin tilanteita, joissa on tarkoitus ryypätä enemmän. Oikeastaan moni parisuhteessa, avioliitossakin olevat, kaverini harrastavat enemmän juopottelua, saattavat jotkut ottaa pari kertaa kuukauteenkin juopotteluillan. Itse joudun keksimään välillä jopa tekosyitä, kun ei vaan huvita lähteä.

Onko tällainen kenenkään naisen mielestä plussaa, että mies ei tykkää "poikien illoista", eikä edes "poikien iltoja" viattomammista ryyppäilyistä?

Toki moni nainen täällä vakuuttelee, että "on tietenkin plussaa!". Mutta kun mitä olen havainnoinut, niin tämä on vähän sama juttu kuin penkkiurheilun kanssa: moni nainen valittaa ystävilleen kuinka mies toljottaa lätkää telkkarista kalja kädessä, mutta on salaa tyytyväinen miehensä junttiäijäilyyn. Näkisin, että samalla tapaa suurin osa naisista oikeasti tykkää niistä miehensä poikien illoista.

  • ylös 10
  • alas 1

Kommentit (6)

Vierailija

Jaa, no en tiedä. Itse käyn aika aktiivisesti kavereiden luona illanistujaisissa ym., joten olisihan se hauskaa, jos kumppani tykkäisi käydä myös. Ei se tosin pakollista ole, kunhan ei ala rajoittaa minun menojani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Se on just noin, kuten jo arvasitkin. Ihan kuten monista miehistäkin on oikeastaan aika kiva kun nainen panostaa kauneudenhoitoon, käy kakalla salassa ja muuta näitä juttuja joita ääneen muka vähän paheksutaan.

Vierailija

Olen nyt siis kaverin luona ja huh että voi olla tylsää, ja viinashottien tuputuskin alkoi heti. T. ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kokeillaan nyt vie, jos tulisi jotain kommentteja lisää. T. ap

jos olet av:lla aiemminkin käynyt niin olet varmaan huomannut ettei naisia täällä niin kiinnosta miettiä tällaisia. nämä keskustelut pyörii täällä(kin) miesten voimalla. naisilla kun ei ole puutetta paremmasta tekemisestä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla