Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pojan tyttöystävä tulee huomenna näytille ensimmäistä kertaa. Mitä tarjoan? Ei ole kuulemma ruokavaliorajotteita. Entä järjestänkö ohjelmaa? Pari paikkaa on mielessä. Vai viedäänkö ravintolaan, on täällä siis tuo mies. Entä miten saisin miehen olemaan ihmisiksi? Miehellä on tapana heittää huumoriaan, jota kaikki ei aina ymmärrä, sopimattomissa paikoissa.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

Ota lunkisti vaan. Miehesi on sellainen kuin on, sille ei mitään voi. Parempi vaan, jos pojan tyttöystävä näkee heti kättelyssä, millasia te olette luonnostanne. Ei tarvitse jatkossa pönöttää.

  • ylös 14
  • alas 0
Vierailija

Sori vaan mutta sellaista kuin "kiva anoppi" ei ole olemassakaan.. Ihan turhaan edes yrität!

  • ylös 2
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sori vaan mutta sellaista kuin "kiva anoppi" ei ole olemassakaan.. Ihan turhaan edes yrität!

On niitä. Et ole sellasta nähnytkään... Ihme 😋

  • ylös 10
  • alas 0
Vierailija

Olet sellainen kuin olet ja noudatat normaaleja kohteliaisuussääntöjä, kyllä se siitä :)

Ne ongelmat harvoin starttaavat mistään ensitapaamisesta, vaan enemmänkin kulminoituvat siihen elämänvaiheeseen kun oma aikuinen lapsi alkaa jo elämään ihan omaa elämää puolisonsa/oman perheensä kanssa, ja sitten ei jotenkin osaa enää löytää sellaista aikuista suhdetta omaan lapseen ja hänen puolisoon.

Kaikki menee hyvin, jos itse aina väliajoin tarkistat miten kohtelet omaa lastasi, kun hän muuttaa yhteen tyttöystävän kanssa ja ehkä jopa joskus perustaa perheen. Hyvin harvoin ne ongelmat alkavat tuossa vaiheessa vielä.

Vierailija

Mun anoppikokelas kysyi ensimmäisellä tapaamisellamme, että harrastanko liikuntaa ja syönkö terveellisesti. Suosittelen välttämään näitä kysymyksiä ellei tyttöystävä tuo aktiivisesti esille terveellistä elämäntyyliään.

Vierailija

Ohjelmaa? No joo kuule tutustumisleikkejä kehiin vaan, tyttö makaamaan lattialle banaani suussa ja mies punnertaa päällä ja ottaa joka punneruksella haukun banaanista. Ja sitten annat wc rullan ja sanot että nyt on paperi loppu, ja jokainen joutuu ottamaan niin monta palaa kuin luulee päivän aikana tarvitsevansa. Oikeasti joutuukin kertomaan itsestään niin monta asiaa kuin palaa otti.
Ilta kruunataan pikkutuhmalla pullonpyörityksellä tai räsypokalla.
Tarjottavana ehdotan raikkaita voileipiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla