Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaikki nuo eivät kehity hyviksi vaikka miten opettaisi, vaan voi jäädä keskinkertaiseksi. Ilman opetusta jopa heikoiksi. Riippuu paljon lapsen kyvyistä!

Lapseni on mielestäni kyvykäs. Lapsellani on luotaisesti kolme hyvää ominaisuutta ja kahden kanssa menemme keskitasolla, joten ehkä tosiaan voisin yrittää enemmän vanhempana tavoitellla huippua! Lapsen onnellisuus on kuitenkin tärkeintä.

Aquilegia

Noita "opettamalla" lapsesta tulee (kuten minä ennen) aikuinen joka on tyytymätön itseensä ja suree koko elämänsä sitä kun on "vääränlainen."
Nämä sisäistetään, kun saadaan kasvaa rauhassa, tullaan arvostetuiksi omina itsenämme ja vanhempamme, turvalliset ja luotettavat aikuiset, näyttävät meille omalla esimerkillään kuinka kunnioitetaan sekä omia että toisten rajoja.

Vierailija

Joku tunnollisuus ja sinnikkyys ja monet muutkin ovat luonteen ominaisuuksia, ei varsinaisesti opetettavia taitoja. Voi yrittää tietysti kannustaa ja tukea, mutta opettaminen on hankalaa. Sen sijaan voi opettaa käytännön taitoja, esim. pyörällä ajoa ja uimista.

Mies77

Yli tunnollisia, yli optimistisia ja sinnikkäitä kontrollifriikkejä joilla pitäisi vielä kaiken tuon jälkeen olla tunne-elämäkin tasapainossa, kyllä naurattaa nämä jutut. Miten ihmeessä asiantuntijana esiintyvä ihminen voi olla noin kerta kaikkisen tyhmä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat